YGS BİRİNCİSİ BOZÜYÜK FEN LİSESİ’NDEN

YGS BİRİNCİSİ BOZÜYÜK FEN LİSESİ’NDEN

Yükseköğretime Geçiş Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından YGS Bilecik birincisi belli oldu. Bozüyük Fen Lisesi öğrencisi Berkay Döner YGS-2...

A+A-

Yükseköğretime Geçiş Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından YGS Bilecik birincisi belli oldu. Bozüyük Fen Lisesi öğrencisi Berkay Döner YGS-2 puan türünde Bilecik birincisi oldu.

İl birincisi olan Bozüyük Fen Lisesi öğrencisi Berkay Döner, yine YGS-2 puan türünde Türkiye 231.’si olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu yıl 3. dönem mezunlarını veren Bozüyük Fen Lisesi Okul Müdürü Evren Canyılmaz, öğrencisinin büyük bir başarı elde ettiğini, bu başarının temelinde sistemli çalışmanın ve ekip ruhunun önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Canyılmaz, “ Öğrencimizin hem il birincisi olması hem de YGS-2 puan türünde Türkiye derecesi yapması bizi son derece gururlandırdı. Öğrencimiz Berkay Döner'i, bu başarıda emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencimizin anne babasını kutluyor ve bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.


Bu haber toplam 13680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum