YILMAZ ÇEVİK “GAYEMİZ HALKIMIZIN HAKLARINA SAHİP ÇIKMAKTIR”

YILMAZ ÇEVİK “GAYEMİZ HALKIMIZIN HAKLARINA SAHİP ÇIKMAKTIR”

MHP İlçe Başkanı Yılmaz Çevik, Mayıs ayı olağan meclis toplantısında MHP’li meclis üyelerinin Cemalettin Köklü Parkı için istenilen borçlanma...

A+A-

MHP İlçe Başkanı Yılmaz Çevik, Mayıs ayı olağan meclis toplantısında MHP’li meclis üyelerinin Cemalettin Köklü Parkı için istenilen borçlanma yetkisine niçin destek vermedikleriyle ilgili olarak basın açıklaması yapıldı. Yılmaz Çevik açıklamasında MHP’li meclis üyelerinin Bozüyük halkının haklarını korumak ve sahip çıkmak gayesiyle hareket ettiklerini söyledi.

Yılmaz Çevik yaptığı açıklamada “MHP Teşkilatı her zaman olduğu gibi Bozüyük halkının haklarını korumak ve sahip çıkmak adına; belediye meclisindeki sağduyulu tavrını korumaya devam etmektedir. MHP meclis grubunun proje bazında borçlanmalarla ilgili sözü, aslında her projenin gerekliliği ve harcamanın hangi kaynaklardan yapılacağının irdelenmesi içindir. MHP’li meclis üyelerimiz Mayıs ayı toplantısında, bu nedenle Cemalettin Köklü parkının tadilat harcamalarının öz kaynaklardan karşılanması gerektiğini düşünerek oy kullanmıştır. Kapalı pazar yeri için ise istenilen borçlanma yetkisine gerekli desteği vermiştir.

Meclis üyelerimiz 2014 kışında çöken kapalı pazarın kusur kaynaklı ödemelerden belediyemizin alacağı payı, S Plaka gelirleri ve Cumhuriyet meydanının geri ödemelerinden gelen paralarında bu bu gibi tadilat harcamalarında kullanılması yönünde görüş bildirmiştir. MHP teşkilatının milletimizin menfaatlerinin korunması yönünde tavrı halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır” dedi.

Bu haber toplam 2277 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum