YOLA ÇIKAN AYI TELEF OLDU

YOLA ÇIKAN AYI TELEF OLDU

Bozüyük ilçesinde karayoluna çıkan bir ayı, araçların çarpması sonucu telef olurken araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.Edinilen bilgiye...

A+A-

Bozüyük ilçesinde karayoluna çıkan bir ayı, araçların çarpması sonucu telef olurken araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük-Bilecik karayolunun 2. kilometresi Açık Cezaevi yakınlarında meydana gelen olayda yola çıkan ayıya sırasıyla 3 araç çarptı. Ayıya ilk olarak araç sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir araç çarptı, araç çarpmanın ardından olay yerinden uzaklaştı. İlk çarpmada yaralanan ayı karayolundaki gezintisini sürdürürken bu defa Ali A. idaresindeki 58 AZ 257 plakalı otomobil ile Reha G. İdaresindeki 34 BP 2285 plakalı otomobil de ayıya çarptı. Çarpmanın etkisi ile ayı olay yerinde telef olurken araçlarda büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Bunun üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerinde gerekli araştırma ve incelemeler yapılırken ulaşım bir süre kontrolü olarak sağlandı. Telef olan ayının karayolundan kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

ayi.jpg

Bu haber toplam 3166 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.