YÖNETİM KURULUNA GİREBİLMEK İÇİN YARIŞTILAR

YÖNETİM KURULUNA GİREBİLMEK İÇİN YARIŞTILAR

Bozüyük’te AK Parti İlçe Kadın kolları üyesi 200’ü aşkın kadın, kadın kolları yönetim kurulu üyesi olabilmek için yarıştılar.Salı günü...

A+A-

Bozüyük’te AK Parti İlçe Kadın kolları üyesi 200’ü aşkın kadın, kadın kolları yönetim kurulu üyesi olabilmek için yarıştılar.

Salı günü AK Parti İlçe Teşkilatında kadın kolları yönetim kurulunun oluşturulması amacıyla parti binasında mülakat yapıldı. Yönetim kuruluna girmek isteyen 230 partili kadın yönetim kuruluna girebilmek için büyük mücadele verdi. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Yasemin Batur, Genel Merkez Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanı Seda Gören Bölük ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit’in katıldığı mülakatlarda Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar başkanlığındaki yönetim kurulunun belirlenmesi için gerekli değerlendirmeler yapıldı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da bir ara parti binasına giderek Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Yasemin Batur ve Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Seda Gören Bölük ile bir süre görüşerek çalışmalarında başarılar diledi.

22450446_10212322714717846_1158402131_o-(1).jpg

Bu haber toplam 3100 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.