YÜZLERCE KİTAP TOPLANDI

YÜZLERCE KİTAP TOPLANDI

Bozüyük'te başlatılan kitap toplama kampanyasında yüzlerce kitap toplandı. Sürekli yeni projelere imze atan İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim...

A+A-

Bozüyük'te başlatılan kitap toplama kampanyasında yüzlerce kitap toplandı. 
Sürekli yeni projelere imze atan İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim facebook grubu bu kezde kitap topladı. Grup üyeleri ve diğer şehirde ki yardımseverlerin katkısıyla  toplanan kitaplar köy okullarına ve Bozüyük'te ki diğer okulların kütüphanelerine gönderildi. 

kitap-(3).jpg
Cemalettin Köklü Parkında gerçekleştirilen kitap toplama kampanyasına ilgi büyüktü. İki saat içerisinde yüzlerce kitap toplandı. Toplanan kitaplar öğretmenler tarafından kontrol edilerek okullara gönderilmek için hazırlandı. 
Kitap dostu öğrencileri kitapla buluşturmak istediklerini belirten Grup Yöneticisi Kısmet Sağlam; "Grup üzerinden başlatmış olduğumuz kitap kampanysından yüzlerce roman ve yüzlerce hikaye kitabı toplandı ve bunların yanında bir çok kırtasiye ürünleri, kalem,  silgi ve  defter elimize geçti.
Kampanyamıza şehir dışında çok destek geldi sosyal medya gurubumuzu görüp duyan ve bize güvenen tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür ederim ve kampanyamızın duyulmasında çok emeği geçen Emre Köse kardeşimizin üstün çabalarını taktir ediyorum.

kitap-(17).jpg
Roman kitapları Bozüyük ilçemizde olan Kız İmamatip Lisesine kampanya sonunda teslim edildi. İmam Hatip Lisesinde görev yapan iki öğretmenimiz kitaplarımızın içeriklerini kontrol ederek teslim aldılar. Hikaye kitaplarımızda ilk fırsatta ihtiyaç olan okullarımıza bağışlanacaktır. Yine elde edilen kırtasiye malzemeleri ihtiyaç olan bir köy okulu seçilip bağışlnacaktır. Aşşağıda adı geçen tüm dotlarıma duyarlı davranışlarından dolyı çok teşekkür ederiz. 
Bozüyük'te heran bizlerle olan; Emre köse, Emine Bakıcı, Fatma İpek, Gülşehri Gülmen, Emine Öztürk, Ahmet İpek , Seval tufan, Ecrin sağlam, Muradiye abla, Serdar Soylu, Doğan Arda,  Eren Kırtasiye ve  gurubumuz üyelerine çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde bir çok insana ulaşabildik.
Ayrıca şehir dışından desteklerini esirgemeyen; Serkan Akalın (İstanbul), Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden Şenol Durak,  Mehmet Tan (Ankara), Avrasya Federasyon Başkanı Ali Kömbe (Gaziantep), Sazan Balıkçıları Türkiye Grubu, Balık İnsan Doğa Grubu, Türkiye Su Avcıları Grubu, Kütahya Olta Balıkçıları Grubu, Av Deposu İstanbul, Form Kırtasiye İstanbul, Ferhat Kadir Musluk, Kader Kaya Küçük, Mirza Telekom (Bursa) ve Ali Büyük (Bursa) aramızdaki mesafeye rağmen bizlere güvenerek maddi ve manevi bir çok alanda destek oldular. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı onlara minnettarım. Emeklerimiz bugüne kadar boşa çıkmadı bugünden sonrada çıkmayacak. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Faydalı projelerimiz devam edecek" dedi.

kitap-(29).jpg

Bu haber toplam 2677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.