ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Bozüyük Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Selçuk Onan, Kaymakam Hasan Yaman'ı ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti. Kaymakam...

A+A-

Bozüyük Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Selçuk Onan, Kaymakam Hasan Yaman'ı ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti.
 Kaymakam Hasan Yaman'ı ve Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Selçuk Onan ve beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleri  ile bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak yapılan fikir alış verişinin ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

f934acbb-5626-4877-9ddd-760733196d71.jpg
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selçuk Onan ziyaret ile ilgili olarak ‘’Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe teşkilatı olarak Kaymakam Hasan Yaman'ı ve Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu makamlarında ziyaret ettik. İlgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum’’ dedi.
Öte yandan Başkan Bakkalcıoğlu misafirlerine nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi ve ziyaretin anısına seramik takdim etti. 

bsk--yeniden-refah-ilce-bsk-ziyaret--4.jpg


Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.