15 TEMMUZ PROGRAMI BELLİ OLDU

15 TEMMUZ PROGRAMI BELLİ OLDU

Bozüyük'te düzenlenecek “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlik programı belli oldu.Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan...

A+A-

Bozüyük'te düzenlenecek “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlik programı belli oldu.
Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz günü 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunda 25.10.2016 tarihinde yapılan değişiklikle “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak ilan edilmiş olup, Aziz Milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümü sebebiyle tüm yurtta şehitlerimizin yâd edilerek, gazilerimize minnet ve şükranlarımız sunulacaktır.
Demokrasimize kasteden bu ve benzeri darbe girişimlerine karşı toplumsal desteğin sürdürülebilir kılınması, ulusal/uluslararası kamuoyuna demokrasi zaferinin ve FETÖ yapılanmasının daha etkili anlatılması için 15 Temmuz günü çeşitli anma etkinlikleri düzenlenecektir.
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Bozüyük'te 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü düzenlenecek etkinlikler saat 12.00’da başlayıp, 16 Temmuz 2020 Perşembe sabah namazından önce okunacak sela ile bitirilecektir.
 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 12.00 Bozüyük İntikam Tepe Şehitliği ziyareti ile başlayacak. Burada saygı duruşu ve saygı atışı ardından şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile devam edecek. Ardından İlçe Müftülüğü tarafından Kasımpaşa Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Hatim duası yapılacak. 
15 Temmuz Temalı Resim ve el İşi Sergisisi
4 Eylül Mahallesinde  yer alan 15 Temmuz Şehitler  Parkı'nda saat 20:00'da 15 Temmuz temalı   resim ve el işi sergisi ziyaret edilecek. Saat 20:45'de Cumhuriyet Meydanında  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Program etkinlikleri yapılacak.  Son olarak 00:13'te Sela ile birlikte nöbet başlayacak.
Öte yandan Cumhuriyet Meydanında yapılacak program süresince vatandaşlara çay ve çorba ikramı yapılacak. 
sa-004.jpg


Bu haber toplam 9243 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.