7. OYUNUNU BAŞKÖY'DE GERÇEKLEŞTİRDİ

7. OYUNUNU BAŞKÖY'DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozüyük halk eğitim merkezi Anafor Tiyatro topluluğu yedinci oyununu Başköy'de Başköy baştacı kadınları derneğinin daveti üzerine gerçekleştirdi.Başköy...

A+A-

Bozüyük halk eğitim merkezi Anafor Tiyatro topluluğu yedinci oyununu Başköy'de Başköy baştacı kadınları derneğinin daveti üzerine gerçekleştirdi.
Başköy ve Küplü köylüleri  tarafınan izlenen oyun seyirci tarafından yoğun ilgi gördü. Oyun öncesinde hem baştacı kadınları derneği hemde hem de Küplü  köy halkı tarafından genel Sanat  Yönetmeni  Mert Testere ve ekibi ağırlandı. Oyun sonunda köylülerin talebini kırmayan Mert Testere onlarla birlikte salça yaptı. Oyun sonunda baştacı derneği başkanı tarafından Mert Testere'ye ve ekibe ödül verildi. Oyunun sonunda konuşan Mert  Testere “ Pelerinsiz kahraman olmak için öğretmen olmayı seçmiş bir delil ve onun kuyruğuna takılmış biri birinden gönlü yüce çocukları ile tiyatrosu çocuk ve yetişkin kalmasın diye çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan sizlere ve başköy baştacı kadınları derneğinin teşekkür ederim. Oyun sonunda konuşan dernek başkanı "Kadınlar olarak böyle bir etkinliği köyümüzde düzenlemek büyük bir mutluluk oldu inşallah yeni oyunlarda Mert hoca ve ekibine dernek olarak köyümüzde ağırlamak istiyoruz" dedi.
Tiyatro anafor son oyununu pazar günü Metristepe kültür Merkezi’nde yaparak Bilecik Turnesini tamamlayacak.

 


Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.