AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyesi...

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam ve parti yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

İlçe Başkanı Mesut Çetin, basına verdikleri önemden bahsederek kamuoyunun aydınlatılması ve ilçenin gelişimi noktasında basının büyük önem arz ettiğini söyledi. İlçede ki gelişmelerin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarılmasından dolayı gazetemiz ve çalışanlarına teşekkür ederek başarılarımızın devamını diledi. Güncel konularında değerlendirildiği ziyarette gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışlarının devam edeceğini ve imkanlar çerçevesinde kamuoyunu ilçedeki gelişmelerden haberdar etmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. Ziyaret genel ve yerel güncel olayların değerlendirilmesi ve hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

ak-parti-ziyaret-(8).jpg 

Bu haber toplam 2511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.