BAŞKAN BAKICI ÇALIŞMA EKİPLERİ İLE BİRLİKTE SAHADA

BAŞKAN BAKICI ÇALIŞMA EKİPLERİ İLE BİRLİKTE SAHADA

Bozüyük Belediyesi tarafından yoğun kar yağışının ardından başlatılan kar temizleme ve tahliye çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından yoğun kar yağışının ardından başlatılan kar temizleme ve tahliye çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmaları yerinde inceledi ve çalışan personele baklava ikram etti.

Sahada çalışan personeli ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, çalışanlara kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberinde getirdiği baklavaları çalışanlara ikram eden Başkan Bakıcı daha sonra Belediye personeli ile birlikte bir kıraathaneye giderek çay içti. Kıraathanede mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan Bakıcı, vatandaşın taleplerini ve isteklerini dikkatlice dinleyip gerekli notlar aldı. Yoğun çalışma programına rağmen çalışmalar ve çalışanları ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı çevredeki vatandaşlar tarafından bu konuda tebrik edilirken yaptığı açıklamada; “Cuma gece saatlerinde yoğun olarak başlaması beklenen kar yağışı öncesinde hava koşullarının Bozüyük’te yaşamı olumsuz etkilememesi için çalışmalara devam ediyoruz. Hemşehrilerimin hayatını kolaylaştırmak için her mahalle ve her sokakta çalışmalarımız yoğun olarak devam edecek” dedi. Başkan Bakıcı ardından esnaf ziyaretlerinde de bulunarak esnaflara hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi. 
 


Bu haber toplam 2474 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.