BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

   BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 1- Belediyemize ait, İlçemizin muhtelif yerlerinde bulunan 45 adet Bilboart 2886 Sayılı Devlet İhale...

A+A-

   BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
 
1- Belediyemize ait, İlçemizin muhtelif yerlerinde bulunan 45 adet Bilboart 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 45. nci maddesi gereğince 3 (üç) yıllığına açık arttırma suretiyle ihale edilecektir.
 2- İhale 28.02.2017 günü saat: 11.00'de Belediye Hizmet Binası Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
 3- Belediye  Bilboartları 3 (üç) yıllığına kiraya verilecek olup  her yıl kira bedeli  %10 (yüzde on) artırılarak takip eden yıllar için tahakkuk yapılacaktır. 
 a- Belediyemize ait Bilboartlar birinci yıl aylık 2.500,00 TL + KDV olmak üzere 2017 yılı için üç yıllık muammen bedel 99.300,00 TL + KDV 'dir. Geçici teminat muammen bedel üzerinden % 3 olup 2.979,00 TL'dir. Bilboart kiraları her takvim yılı başında ait olduğu yılın bedeli olarak 1 - 31 Ocak günleri arası peşin olarak ödenecektir. İhale üzerinde kalan gerçek veya tüzel kişi ile sözleşme imzalandığı 2017 yılına ait kira bedeli ise sözleşmenin imzalandığı ayın son günü peşin olarak ödenecektir. Kira bedelinin ödenmemesi durumunda idare başkaca bir neden göstermeksizin sözleşmeyi fesih hakkını haizdir. Peşin ödeme yapılmadan sözleşme akdedilmeyecek ve Bilboartlar teslim edilmeyecektir.
 b- İlan ve reklam vergileri yıllık üzerinden, yıllık bir beyanneme ile Tahakkuk Tahsilat şefliğine verilecektir. Vergiler bir takvim yılında Ocak ve Mayıs aylarında vergiyi doğuran olay üzerinden tahakkuk eden miktar gereğince peşin ödenecektir. Bu uygulama takip eden yıllar için de geçerli olacaktır.  Peşin ödeme yapılmadan Bilboartlar teslim edilmeyecektir. İlan ve reklam vergileri her yıl Belediye Meclisinin belirlediği tarifeden vergilendirilip yıllık peşin ödenecektir. İlan ve reklam vergisinin peşin olarak ödenmemesi durumunda idare başkaca bir neden göstermeksizin sözleşmeyi fesih hakkını haizdir.
Geçici teminat nakit olarak Belediye Tahsilat Şefliği'ne yatırılacaktır.
Herhangi bir kira döneminin veya ilan ve reklam vergisinin yıllık peşin olarak ödemesinin yapılmaması durumunun fesih nedeni olduğunu ve kesin teminat miktarının idarece gelir kaydedileceği hususunu kiracı peşinen kabul eder. 
İdare herhangi bir neden göstermeksizin kira sözleşmesini feshetme hakkını ve yetkisini haizdir.
 4- İhaleye katılım belgesi Tahakkuk Şefliği'nden alınacaktır. İhaleye katılım belgesi alabilmek için :
    a. İkametgah  belgesi ve kimlik fotokopisi,
    b. Belediye veznesinden alınmış teminat makbuzu veya teminat  mektubu,
    c. Belediyeye borcu olmadığına dair Tahsilat Şefliği'nden yazı,
    d. Reklamcılık hizmetleri işleticisi olduğuna dair en az 5 (beş) yıllık Sanayi ve Ticaret odası kaydı - Esnaf ve Sanatkarlar Odası kaydı veya Vergi kaydı,
    e. Tüzel kişiler için: 2017 yılında alınmış ticaret odası veya esnaf odası sicil kaydı, teklifte bulunacak kişilerin noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri. Tüzel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli vekaletname ile İmza beyannamesi,
    f. Adli sicil kaydı(İbraz tarihinden geriye doğru 6 ay içinde alınmış olmak kaydı ile)
 5- İmzalı ihale şartnamesi ve taahhütnamesi ile Tahakkuk Şefliği'ne 27.02.2017  günü saat 16:00'a kadar müracaat edilecektir. Saat 16:00'dan dan sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir. İhaleye katılacak olan Tüzel kişiler adına katılan kişilerin, tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir yetki belgelerini ve ihaleye bir başkası adına katılan kişilerin adına katıldıkları kişiden noterden alacakları usulüne uygun vekaletnameyi ihale katılım belgelerine eklemeleri zorunludur.
  6- İhaleye ait şartname KDV dahil 250,00 ₺ ’ye Belediye Tahakkuk Şefliğinden temin edilebilir. 
  7- Belediye ihale yapıp yapmamakla serbesttir.         (BN 17)
                                                                                     BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI


Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.