BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN DUYARLI DAVRANIŞ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Bozüyük Belediyesi tarafından son günlerde ülkemizde yaşanan felaketlerin ard arda gelmesi ve pek çok can kaybı yaşanması nedeni ile 8 Şubat 2020 Cumartesi...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından son günlerde ülkemizde yaşanan felaketlerin ard arda gelmesi ve pek çok can kaybı yaşanması nedeni ile 8 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılacak olan konser programı ileri bir tarihe ertelendi.
Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun konser programının iptalini sosyal medya hesaplarından ve bilbordlar aracılığı ile kamuoyu ile paylaşan Bozüyük Belediyesi’nin görsellerinin üzerinde ise şu ifadelere yer verildi; “Sadece soğuk üşütür zannederdik, üst üste felaketlerden de yüreğimiz titriyor. Maalesef felaketler ard arda geldi. Peş peşe yaşadığımız depremler, İdlib Şehitlerimiz, Van Bahçesaray’da yaşanan çığ felaketleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleşen talihsiz uçak kazası nedeni ile 8 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu’nun konser programı iptal edilmiştir. Şehitlerimizin ve kayıplarımızın acısını yürekten hissediyoruz. Milletimizin ve ülkemizin başı sağolsun.”

thm-kis-konseri-iptal-maalesef-felaketler-ard-arda-geldi-1-(1).jpeg


Bu haber toplam 5212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum