GAZETEMİZDEN REKTÖR HOCA’YA ZİYARET

GAZETEMİZDEN REKTÖR HOCA’YA ZİYARET

Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, BŞEÜ...

A+A-

Gazetemiz Sahibi Kadir Erdal, Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir başta olmak üzere yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Erdal Ailesi’nin ziyaretler kapsamında ilk durağı Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir oldu. Ziyarette; üniversitemizin kuruluş çalışmalarından ilimizdeki önemine kadar birçok konu görüşüldü. Sakarye Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Bilecik’in üniversite için çok mücadele ettiğini belirterek bir hatırasını paylaştı. Şadi Erdal, rulman fabrikası olması planlanan alanın bugün nasıl üniversite olduğunu anlatırken şunları kaydetti:

gazetemizden-rektor-hocaya-ziyaret3.jpg
“1970’li yıllarda Erbakan hükümeti zamanında bende Bilecik il başkanıydım. Şu anda üniversitemizin bulunduğu alana rulman fabrikası kurulması için karar alınmış ve son aşamaya gelmişti. Daha sonra dönemin koalisyonunun sona ermesiyle birlikte rulman fabrikası Ankara’nın Polatlı ilçesine yapıldı. Aradan geçen zaman zarfında fabrika için ayrılan arazi yüksekokul oldu ve şimdi üniversitemiz bu alanda hizmetini sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir ise Bilecik gibi küçük illerde üniversitelerin gelişiminin devlet katkısı ile ilerlediğini ifade ederek, “Büyük şehirlerde zengin iş adamları var, birisi çıkıp bir fakültenin yapım işini üstleniyor. Ancak, Bilecik küçük bir il olduğu için bu tür destekler çok mümkün olmuyor. Devletimizin destekleri ile çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz, ilimiz yöneticileri de her zaman desteğe hazır olduklarını ifade ediyorlar” dedi.
Şadi Erdal, Rektör Beydemir’in ardından “Bilecik küçük değil küçültülmüş bir il hocam. Eskiden Pamukova, İnegöl, Mihalgazi gibi civardaki birçok ilçe Bilecik’e bağlıydı ama daha sonra Bilecik’ten alındı” diye konuştu. Bu diyaloglar üzerine aslen Eskişehirli olan Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in köyünün de Bilecik’e bağlı olabileceği konuşuldu.
Gazetemiz Sahibi Kadir ErdalSakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal  Rektör Beydemir’i ziyaretinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Koyun, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt ve Personel Daire Başkanı Akif Tetik’i makamlarında ziyaret ettiler. 

gazetemizden-rektor-hocaya-ziyaret2.jpg

Bu haber toplam 6317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.