İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNER, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNER, MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

 Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarları ve büro amirlerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.İlçe Emniyet...

A+A-

 

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarları ve büro amirlerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde gerçekleştirilen toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, muhtarlara mahalleleri hakkındaki sıkıntılarını sordu ve bu sıkıntılar karşısında neler yapılabileceği konusunda kendileriyle görüş alışverişinde bulundu. Mahalle muhtarları da daha önceden gözlemlediği ve vatandaşların rahatsızlık duyduğu olayları dile getirerek çözüm konusunda Emniyet Müdürü Güner'e fikirlerini dile getirdiler. Güner, olaylarla ilgili olarak gerekli büro amirleri ile görüşerek yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

muhtarrr.jpg

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Hakkı Güner “Her çalıştığım yer benim memleketim. Tek amacımız ilçemizin huzurunu sağlamak ve her türlü sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için uğraşıyoruz. Bu sıkıntıları hep beraber çözeceğiz. Mahalledeki olaylara bizim hemen yetişebilmemiz için sizlerin her daim bizlerle olması gerekir. Mahallede bulunan esnaf, okullarda ki öğretmenler ve siz muhtarlar ilçenin huzurunu sağlamak için bizlerle iş birliği içerisinde olmalısınız ki her türlü sıkıntıya hemen ulaşıp çözüme kavuşturalım. Bütün bunlar sizlerin yardımıyla olacak, hep beraber en iyi verimi almaya çalışacağız” Dedi. Toplantıda Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından hırsızlık olaylarını önleyici bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Bu haber toplam 2468 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.