İSTİŞARE TOPLANTISI PROVOKASYONA UĞRADI!

İSTİŞARE TOPLANTISI PROVOKASYONA UĞRADI!

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, hafta sonu Bilecik’te yapılan MHP il istişare toplantısında kripto muhaliflerin sabotaj ve provokasyonları ile karşılaştıklarını...

A+A-

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, hafta sonu Bilecik’te yapılan MHP il istişare toplantısında kripto muhaliflerin sabotaj ve provokasyonları ile karşılaştıklarını söyledi. Programı sabote etmeye çalışanların Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin referandum sürecindeki söylem ve politikalarını seviyesizce eleştirmeye çalıştıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Hitler” benzetmesi yaparak çeşitli hakaretler savurduklarına şahit olduklarını beyan etti. Ayrıca Ülkü Ocakları İl Başkanı’nın konuşması esnasında sorduğu sorularla “Hayır” propagandası yaptığını da iddia etti. MHP muhaliflerinin Bilecik’te ocaklar üzerinden harekete geçtiklerini belirterek muhaliflerin ülkü ocaklarının yönetimlerine sızmayı başardıklarını savundu.

“Ocak teşkilatlarını daha dikkatli olmaya davet ediyorum”

İl Başkanı Karuk, Ocak yönetimine, partiden muhalif hareket oldukları için uzaklaştırılan isimlerin alındığına, İl Ocak Başkanı olan Av. Mehmet Fazlı Güner’in Söğüt’te Meral Akşener’in danışmanlarının ağırlanmasında bulunduğuna dikkat çekti. Karuk, Söğüt Ocak Başkanlığı’na da muhalif belediye başkanı Halil Aydoğdu’ya yakın bir ismin getirildiğini söyledi. Muhaliflerin ocak teşkilatları üzerinden hareket etmeyi amaçladıklarını öne süren Karuk, Ocak teşkilatlarını daha dikkatli olmaya davet etti.

“Genel Başkanımızın ‘hareketin lideri olma’ sıfatı yok edilmeye çalışılıyor”

İl Başkanı Mehmet Karuk yaptığı açıklamada, “Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanı tarafından sosyal medya üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, şahsım, teşkilatım, faaliyetlerim ve il istişare toplantısına çağırdığımız akademisyenler hakkında yapılan mesnetsiz ve çirkin açıklamayı şiddetle kınıyorum. İl Başkanı olarak, bu kutlu görevi Milliyetçi Hareket Partisinin üzerinde oyunların oynandığı, Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin “hareketin lideri olma” sıfatının yok edilmeye çalışıldığı, uluslararası sistemin ve onun içerideki taşeronları tarafından partimize ve ülkemize yönelik saldırıların olduğu dönemde icra etmeye başladım. Türk milliyetçisi olmayan, ipleri uluslararası sistemin hâkim aktörlerinin elinde bulunan ve amacı yüce Türk milletini yok etmek olan bu güruh, maalesef Bilecik’te yapmış olduğumuz faaliyetleri karalamak için sosyal medya mecrasını kullanarak algı operasyonuna başladığını görmekteyiz. Bilecik’teki Ülkü Ocaklarına ve ilçe teşkilatlarına destek verilmediğini, maddi yardımların kesildiğini ve faaliyetlerinin kısıtlandığını iddia etmek, akıl tutulmasıyla birlikte, MHP ve ülkücülük düşmanı aklın ürettiği yalanlar olarak izah edilebilir. Bizim, gece gündüz, 7 gün 24 saat boyunca davamız, milletimiz ve ülkemiz uğruna canımızı dişimize takarak çalıştığımızı bilenler bilir. Tabi hareketimiz içinde bunu görmek istemeyen gözlerin olduğunu da gayet iyi bilmekteyiz.

unnamed-(2)-001.jpg

“İstişare toplantısı hayırcıların (kripto muhaliflerin) provokasyonuna uğradı”

Bunun somutlaştığı olay Cumartesi gecesi yapılan İl İstişare toplantısı olmuştur. Ricamız üzere bizi kırmayarak ve bunu vatani bir görev olarak gören akademisyenlerimizin gelip, “neden evet demeliyiz?” sorusunu cevaplandırmak için yaptıkları konuşma, kripto muhaliflerin sabotajı ve provokasyonu nedeniyle sağlıklı geçememiş, akabinde bunların salondan çıkışından sonra iyi bir konuşma gerçekleşmiştir. Öncelikle şunu söylemek gerekir, akademisyenlerimiz, hem Bilecik ahalisi, hem bizim tarafımızdan gerçek ve sağlam ülkücüler olarak bilinmektedir. Tedrisatları, cemaziyel evvelleri ve davranışları bunu kanıtlar niteliktedir. Tabi karşı güruhun bunu anlaması zor zira peşlerinden gittikleri kişilerin FETÖ terör örgütü üyeliği kapsamında açığa alındıkları, ihraç edildikleri ve yargılandıkları bilinmektedir. Bizim ve davamız için gelen akademisyenlerin, milliyetçi duruşlarını bilmekteyiz.

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Hitler” benzetmesi yapıldı”

Bunun dışında bu güruhun hocalarımızın konuşmalarına izin vermemek için provakatif sorular sorduklarına, hareketimizin Bilge lideri Devlet Bahçelinin referandum sürecindeki söylem ve politikalarının seviyesizce eleştirilmeye çalıştıklarına ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “Hitler” benzetmesi yaptıklarına ve çeşitli hakaretler savurduklarına hepimiz şahit olduk. Bunları hocalarımız ve İl yönetimimiz engellemeye çalıştı. Lider-Teşkilat-Doktrin anlayışına intisap edemeyenler, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeliyi eleştiremez ve bu teşkilat altında “Hayır” propagandası yapamaz. Milliyetçi Hareket Partisinin Adalet ve Kalkınma Partisiyle yan yana olmasını eleştirenlere karşı, Bilge liderimizin sorduğu gibi CHP, Perinçek, PKK ve FETÖ ile mi aynı yerde durulmalı? Sorusu yöneltildiğinde gerçek yüzleri görülmüştür. Nitekim Ülkü Ocakları İl Başkanı konuşma esnasında sorduğu sorularla “Hayır” propagandasını yapmıştır. Ayrıca Ocak yönetiminde olan gençlerin sosyal medya paylaşımlarında da aynı şey geçerlidir.

“Bizimle aynı fikirde olmayanlar, bu teşkilatta yer alamayacaklar”

Türk Devletinin başında bulunan Sayın Cumhurbaşkanına yönelik çirkin söylemlerde ve hakaretlerde bulunanlar, Türk-İslam Düşünce felsefesini bilmedikleri için (Türk Devleti yöneticilerine saygı esastır ilkesi) hiçbir zaman Türk milliyetçisi olamayacaklarının farkında olmalıdırlar. Amaçları 15 Temmuz darbe girişimi ve daha sonraki süreçte Bilge liderimizin politikalarını eleştirmek ve devletin bekası için yapılan MHP-AKP arasındaki işbirliğini bitirmektir. İl İstişare toplantısında yaşananlar herkese gerçek Türk milliyetçileri ile ipleri İsrail, ABD, Rusya ve FETÖ elinde olanlar arasındaki farkı göstermiştir. Bizimle aynı fikirde olmayanlar, bu teşkilatta yer alamayacaklarını bilmeleri gerekir” dedi.

unnamed-007.jpg

Bu haber toplam 2729 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum