MHP ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNECEK

MHP ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNECEK

Bozüyük MHP İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Ramazan Ayva başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyelerinin...

A+A-

Bozüyük MHP İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Ramazan Ayva başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Karşılıklı tanışma ve kaynaşma amaçlı gerçekleştirilen toplantıda yapılacak çalışmalar noktasında karşılıklı istişare edildi. İlçe Başkanı Ramazan Ayva açıklamasında, geçmişte yapılan hatalardan ders alarak bu günün muhasebesini yaparak geleceğe ve hedefe kilitlenmeleri gerektiğini söyledi. Birlikten güç doğacağını, bu birlik ve beraberlik neticesinde ise MHP’nin Bozüyük’te eski günlerine geri döneceğini kaydetti.

İlçe Başkanı Ramazan Ayva, “Referandum ile alakalı yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda MHP’li Türk milliyetçileri olarak lider teşkilat doktrin esaslarını göz önüne alarak hareket edilmesi mensuplarımıza ve halkımıza bu doğrultuda oy verilmesinin gerekçeleri ile birlikte izah edilmesi kararı verildi. Ben ve yönetim kurulu üyelerim olarak bizler bizim davetimize icabet eden İl Genel Meclis üyelerimiz İ. Zeki Uyanık ve Ahmet Eren ile birlikte belediye meclis üyelerimiz Derya Ahmet Baltacı, Evren Karadeniz, Vedat Can, İsmet Ülken, Şaban Duman, Hakan Karuk, Bekir Ceylan ve Nizamettin Kırkan’a teşekkür ediyoruz.

Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi için biz Bozüyük ilçe teşkilatı olarak elimizden geleni yapacağımız ve arkadaşlarımız ile bu konuda iyi niyetle hareket edeceğimiz inancındayım. Birlikten güç doğacağını, bu birlik ve beraberlik neticesinde partimizi Bozüyük’te eski günlerine tekrar taşıyacağımıza ve bayrağımızı en yükseğe asacağımız günler çok yakındır. Geçmişte yapılan hatalardan ders alarak bu günün muhasebesini yaparak geleceğe ve hedefe kilitlenmeliyiz.

Arkamıza Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in ve Genel merkez yöneticilerinin desteğini alarak birlik ve beraberlik içerisinde hedefe yürüyeceğiz. Nihai hedefimiz Türk milliyetçilerinin ve ülkücülerinin iktidarına bütün Türk illerinin Türk dünyasının birliğine Turana kadardır. Partimiz MHP, Başbuğumuz mekanı cennet Alparslan Türkeş, liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey, yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk ve doktrinimiz 9 ışıktır” dedi.

Bu haber toplam 2102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.