OKULLARA TAM DESTEK

OKULLARA TAM DESTEK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yeni Mahalle’de eğitim veren Bozüyük Halime Hatun Anaokulu’nu ziyaret ederek miniklerde bol bol sohbet etti, onların...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yeni Mahalle’de eğitim veren Bozüyük Halime Hatun Anaokulu’nu ziyaret ederek miniklerde bol bol sohbet etti, onların etkinliklerine katıldı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı karşılarında gören minik öğrenciler Başkan Bakıcı’nın samimi yaklaşımına candan ve içten karşılık verdiler. Başkan Bakıcı ve öğrencilerin bu tutumu renkli görüntülere sahne oldu.

bsk--halime-hatun-anaokulu-ziyaret--2.jpg
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya Halime Hatun Anaokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Okul Müdürü Buket Tunalı eşlik ederken okulu gezen ve sınıfları ziyaret eden Başkan Bakıcı burada miniklerle neşeli sohbetler gerçekleştirdi. Okulda yapılan faaliyetler ve minik öğrencilerin gerçekleştirdiği etkinlikler konusunda bilgi alan Başkan Bakıcı sınıflarda incelemelerde bulundu. Okul genelindeki eksikler ve ihtiyaçlar konusunda da bilgi alan Başkan Bakıcı her zaman eğitimin ve eğitimcinin yanlarında olduğunu belirterek gelecek neslin daha bilgili, daha donanımlı ve daha başarılı olabilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. “Halime Hatun Anaokulu Öğretmenlerini ve Öğrencilerini ziyaret ettiğimiz bu gün umut saçan çocuklarımızın etkinliklerine katıldık” diyen Başkan Bakıcı “Anaokulu’nda eğitim gören minik yavrularımız küçük yaşlarda önemli bilgiler öğreniyorlar. Tüm çocuklarımızın vatanımıza ve milletimize hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini diliyorum” dedi.

bsk--halime-hatun-anaokulu-ziyaret--11.jpg


Bu haber toplam 2309 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.