SU KESİNTİSİNİN NEDENİ AÇIKLANDI

SU KESİNTİSİNİN NEDENİ AÇIKLANDI

Bozüyük Belediyesi, ilçede yaşanan su kesintileri ile ilgili sorunun OEDAŞ bünyesinde olduğunu belirterek kesintilere ilişkin bilgi verdi.Belediye kanadından...

A+A-

Bozüyük Belediyesi, ilçede yaşanan su kesintileri ile ilgili sorunun OEDAŞ bünyesinde olduğunu belirterek kesintilere ilişkin bilgi verdi.

Belediye kanadından alınan bilgilere göre, ilçedeki su depolarını besleyen, ana elektrik hattında meydana gelen arıza OEDAŞ tarafından tespit edildi. Arızanın yer tespitinin belirlenmesinin ardından, OEDAŞ'a bağlı bakım ekipleri çalışmalarına başladı.

su-kesintisinin-nedeni-aciklandi2.png

Yeşilkent Mahallesi, 4 Eylül Mahallesi, Tekke Mahallesi, Fabrikalar Bölgesi ve Yeni Mahalle'nin bir kısmına su verilememesine neden olan sorunun Bozüyük Belediyesi ile bir ilgisinin olmadığı, çalışmanın OEDAŞ tarafından yürütüldüğü bildirildi.

Ayrıca, OEDAŞ tarafından enerji nakil hattındaki arıza giderildikten sonra sular kademeli olarak yeniden verildi ancak bazı noktalarda basınca bağlı patlaklar oluştu. Bu nedenle bazı bölgelerde sular yeniden kesilmek zorunda kaldı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde problem çözüldü.

su-kesintisinin-nedeni-aciklandi3.png

Öte yandan, aynı sorunun tekrar yaşanmaması için pompa enerji besleme hattına 2. hattın eklenmesi konusunda OEDAŞ’tan talepte bulunulduğunu ifade edildi.

 

Bu haber toplam 2693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum