T.C.  BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI  KASIMPAŞA MAH. EMİNAĞA CADDESİ ÜZERİNDE  ŞELALELİ SÜS HAVUZLU PARK İÇERİNDEKİ  2, 3 ve 4 nolu ATM KURULUM KABİNLERİ ve YEŞİLKENT MAHALLESİNDE KLİMALI DURAK YANINDA BULUNAN ATM KURULUM YERİN

T.C. BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI KASIMPAŞA MAH. EMİNAĞA CADDESİ ÜZERİNDE ŞELALELİ SÜS HAVUZLU PARK İÇERİNDEKİ 2, 3 ve 4 nolu ATM KURULUM KABİNLERİ ve YEŞİLKENT MAHALLESİNDE KLİMALI DURAK YANINDA BULUNAN ATM KURULUM YERİN

 T.C.BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞIKASIMPAŞA MAH. EMİNAĞA CADDESİ ÜZERİNDEŞELALELİ SÜS HAVUZLU PARK İÇERİNDEKİ2, 3 ve 4 nolu ATM KURULUM KABİNLERİ...

A+A-

 

T.C.

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KASIMPAŞA MAH. EMİNAĞA CADDESİ ÜZERİNDE

ŞELALELİ SÜS HAVUZLU PARK İÇERİNDEKİ

2, 3 ve 4 nolu ATM KURULUM KABİNLERİ ve YEŞİLKENT MAHALLESİNDE KLİMALI DURAK YANINDA BULUNAN ATM KURULUM YERİNE AİT

İHALE ŞARTNAMESİ ve TAAHHÜTNAMESİ

 

1- İlçemiz Kasımpaşa Mahallesi Eminağa Caddesi üzerinde şelaleli süs havuzlu park içerisindeki 2, 3 ve 4 nolu ATM kurulum kabinleri (krokide belirtilen) ve Yeşilkent Mahallesinde klimalı durak yanında bulunan ATM kurulum yeri  (krokide belirtilen) 2886 Sayılı Devlet İhale yasasının 45. nci maddesi gereğince açık arttırma suretiyle ihale edilecektir.

2- İhale 07.03.2017 Salı günü saat: 11:00’de Belediye Binası Encümen Toplantı odasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3- ATM kurulum yerleri 3 (üç) yıllığına kiraya verilecek olup, kira artışları bir önceki yılın kira bedeli üzerinden %10 (yüzde on) artırılarak tahakkuk yapılır. Kiralar her yıl peşin olarak ödenecektir.

2, 3 ve 4 nolu ATM  kurulum kabinleri için (krokide belirtilen) 1. (birinci) yıl aylık 1.500,00 TL olmak üzere 2017 yılı için 3 (üç) yıllık  muammen  bedel 59.580,00 TL’dir. Geçici teminat muammen bedel üzerinden %3 (yüzde üç) olup 1.787,40 TL’dir.

Yeşilkent Mahallesi klimalı durak yanında ATM kurulum yeri için (krokide belirtilen) 1. (birinci) yıl aylık 200,00 TL olmak üzere 2017 yılı için 3 (üç) yıllık  muammen  bedel 7.944,00 TL’dir. Geçici teminat muammen bedel üzerinden %3 (yüzde üç) olup 238,32 TL’dir.

ATM kabin ve yeri kiraları her takvim yılı başında ait olduğu yılın bedeli olarak 1 -31 Ocak günleri arası peşin olarak ödenecektir. İhale üzerinde kalan tüzel kişi ile sözleşme imzalandığı 2017 yılına ait kira bedeli ise sözleşmenin imzalandığı ayın son günü peşin olarak ödenecektir. Kira bedelinin ödenmemesi durumunda idare başkaca bir neden göstermeksizin sözleşmeyi fesih hakkını haizdir. Peşin ödeme yapılmadan sözleşme akdedilmeyecek ATM yerleri teslim edilmeyecektir.

Geçici teminat banka teminat mektubu veya nakit olarak Belediye Tahsilat Şefliği'ne yatırılacaktır.

4- İhaleye katılım belgesi Tahakkuk Şefliğinden alınacaktır. İhaleye katılım belgesi alabilmek için;

  1. Belediye veznesinden alınmış teminat mektubu veya teminat makbuzu

  2. İmzalı ihale şartnamesi ve taahhütnamesi ile Tahakkuk Şefliği'ne 06.03.2017 Pazartesi günü saat 16:00 ’ya kadar müracaat edilecektir.

  3. Belediyeye borcu olmadığına dair Tahsilat Şefliği'nden alınmış yazı

 5- İhaleye katılacak olan Tüzel kişiler adına katılan kişilerin, tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir yetki belgelerini ve ihaleye bir başkası adına katılan kişilerin adına katıldıkları kişiden noterden alacakları usulüne uygun vekaletnameyi ihale katılım belgelerine eklemeleri zorunludur.

6- 2, 3 ve 4 nolu ATM  kurulum kabinleri için ihale şartnamesi KDV dahil 250,00 TL karşılığında, Yeşilkent Mahallesi klimalı durak yanında ATM kurulum yeri için ihale şartnamesi Belediye Tahakkuk Şefliğinden KDV dahil 100,00 TL karşılığında temin edilebilir.

7- Belediye ihale yapıp yapmamakla serbesttir. (BN 25)

                                                        BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

 

Bu haber toplam 2783 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.