18 MART ŞEHİTLERİ ANILDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANILDI

Bozüyük’te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü törenleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.Cumhuriyet...

A+A-

Bozüyük’te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105’inci yıl dönümü törenleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Cumhuriyet Meydanı’nda sabah saatlerinde gerçekleştirilen programda protokol üyeleri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Hemen ardından ise şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak hep bir ağızdan İstiklal Marşımız söylendi. Çelenk sunma törenine Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Koparan, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve askerler katıldı.
Bozüyük’te ayrıca 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü nedeniyle Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılacak olan program Korona virüsü önlemleri çerçevesinde iptal edilmişti.

bsk--18-mart-celek-koyma-toreni-2020--4.jpg


Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.