2020'ye damga vuran haberlerimiz

2020'ye damga vuran haberlerimiz

Haber sitemiz www.bozuyukhaber.com.tr'nin 2020 yılında en çok okunan haberlerini sizler için değerlendirdik.

A+A-

Bozüyük'ün yerel ve siyasi gazetesi olan Yeni Bozüyük Gazetesi'nin www.bozuyukhaber.com.tr isimli haber sitemiz Bozüyük halkı tarafından ilgi ile takip edildi. 

Siyasetten asayişe, ekonomiden köşe yazılarına kadar birçok kategoride yüzlerce haberimiz bir çok vatandaşımız tarafından takip edildi, en çok okunanların zirvesinde “SANAYİCİ BULUŞMASI” BOZÜYÜK’TE YAPILDI’ haberi yer aldı.

CORONA VİRÜS HABERLERİ ÜST SIRALARDA YER ALDI

Dünya genelini sarsan COVİD-19, Bozüyük gündemin de takip edildi. Korona virüsünün ilk başlarında yaptığımız 'BOZÜYÜK'E CORONA VURMADI' haberi Bozüyük vatandaşları tarafından çok okundu. Öte yandan güncel olarak paylaştığımız vaka sayıları, alınan tedbirler ile ilgili haberler Bozüyük halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

BOZÜYÜK BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK 

Haber sitemizin 3'üncü sırasında yer alan "BOZÜYÜK BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK" başlıklı haberimiz oldu. Bozüyük Belediyesi, Korona virüs ile mücadele kapsamında  yeni normalleşme döneminde açık havada spor seansları düzenlendi. Bu spor faaliyetine hem katılım çok oldu hem de haber sitemizde 3'üncü en çok okunan haber oldu.

ASAYİŞ HABERLERİ ÜST SIRALARDA

Haber sitemizde en çok okunanlar arasına giren "Bozüyük'te kan donduran olay" başlıklı haberimiz kadın cinayet haberlerine bir yenisi daha ekletti. Hatırlanacağı üzere Bozalan Köyü yakınlarında Eskişehir'den gelen çiftin cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Bu haber bütün Bozüyük'ü derinden etkilemişti.

SİYASİ TARTIŞMALAR  ÇOK OKUNDU

Siyasi Parti Başkanlarının yaptıkları basın açıklamaları, en çok okunan ve yorumlanan haberler arasında yer aldı.  Bunun yanında parti içi görev dağılımları, kongre ve seçimler de Bozüyük halkı tarafından takip edildi.
 

Bu haber toplam 4240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.