60 ADET S PLAKA SATIŞI YAPILDI

60 ADET S PLAKA SATIŞI YAPILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından ilki Nisan ayında gerçekleştirilen S plaka satış ihalesinin ikincisi Salı günü gerçekleştirildi. Daha önce 275 adet olarak...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilki Nisan ayında gerçekleştirilen S plaka satış ihalesinin ikincisi Salı günü gerçekleştirildi. Daha önce 275 adet olarak satışı yapılan S plakalara 60 adet daha eklendi. Böylece toplam 335 adet S plakanın satışı gerçekleştirilmiş oldu.

Bozüyük Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezinde Belediye encümeni huzurunda gün boyu devam eden ihalede 60 adet S plaka açık arttırma usulü satışa sunuldu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ilçedeki servislerin düzene girmesi, öğrenci güvenliğinin sağlanması ve servislerin daha iyi hizmet verebilmeleri amacı ile Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yaptığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. 10.03.2017 tarih ve 24 sayılı Belediye Meclis Kararı, 26.09.2017 tarih ve sayılı Belediye Encümen Kararına istinaden Bozüyük Belediye Başkanlığı Servis Araçları Hizmet ve İşletme Yönetmeliği esaslarına göre ilçede çalışan servis araçlarının kayıt altına alınarak plaka tahdidi uygulamasına geçilecek olması nedeniyle encümence belirlenen 60 adet S plaka, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile gerçek ve tüzel kişilere 30,000.00 TL+KDV muhammen bedel ile ihale edildi.

İsteklilerin yoğun katılım gösterdiği ihale encümen huzurunda gerçekleştirilirken S plakalar 30.025,00 TL ile 69.100,00 TL arasında değişen rakamlarda satıldı. Servis taşımacılığının daha düzenli bir hale gelmesi amaçlanan S plakaların satışından Bozüyük Belediyesi de ciddi anlamda iyi bir gelir elde etti.

s-plaka-satisi-ekim-2017--1.jpg

Bu haber toplam 2325 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.