ADLİYE PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ

ADLİYE PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, görev yeri değişen Savcı ve Hakimler için Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen veda yemeğine katıldı.Düzenlenen...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, görev yeri değişen Savcı ve Hakimler için Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen veda yemeğine katıldı.
Düzenlenen veda yemeğine Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Savcılar, Hakimler ve adliye personeli katıldı. Keyifli bir sohbet ortamı içinde gerçekleştirilen veda yemeğinin ardından konuşan Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç; “Birlikte görev aldığımız süre zarfında son derece önemli işlere imza attığımız ve çok yoğun zamanlar geçirdiğimiz Sayın Nevzat Cahit Toprak savcımızın görev yeri değişikliği nedeni ile aramızdan ayrılıyor olması bizleri üzerken, kendisine ve değerli eşi Büşra Çiçek Toprak’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi. Konuşmasının ardından Savcı ve Hakime hanıma plaket takdim eden Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ’ın ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da Bozüyük’ten ayrılan Nevzat Cahit Toprak ve Büşra Çiçek Toprak’a ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.
            Düzenlenen veda yemeğinde son olarak konuşan İlçe Kaymakamı Hasan Yaman; “Bizler devletimizin bizlere görev verdiği her yerde çalışmak ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için görevimizin başındayız. Savcımıza ve Hakime hanıma İstanbul'daki görevlerinde başarılar diliyorum” dedi ve hediye takdim etti. Programın ardından görev arkadaşları ve adliye personeli ile görüşen Savcı Nevzat Cahit Toprak ve eşi Büşra Çiçek Toprak veda yemeğine katılan ve bu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

577860-(1).jpg


Bu haber toplam 5886 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.