AK KADINLAR VE GENÇLER “REİS” FİLMİNİ İZLEDİ

AK KADINLAR VE GENÇLER “REİS” FİLMİNİ İZLEDİ

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hayatından kesitler sunan ‘Reis’ filmini izledi.AK...

A+A-

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hayatından kesitler sunan ‘Reis’ filmini izledi.

AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, yaklaşan halk oylaması öncesi teşkilata jest yaparak sinema keyfi yaşattı. Film olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk ve gençlik yıllarını, dönemin şartları içinde anlatan ‘Reis’i seçen AK Partililer, filmi Bilecik’te izledi. Yaklaşık 45 kişilik bir gurup ile filmi toplu halde izleyen hanımlar, referandum çalışmaları arasında stres atma fırsatı da buldu. AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Kadın Kollarımız hep birlikte ‘Reis’ filmini izledik. Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, onun hayatının her devresi bizim için önemli. Kendini halka adamış bir lider olarak çıkarılması gereken dersler ve örnek alınması gereken yaşantısını konu alan “Reis” filmi oldukça güzel bir eser olmuş. Sayın Cumhurbaşkanımızın hayatını anlatan film çocukluk yıllarında Türkiye’nin bir dönemine de ışık tutuyor” dedi.

Ayrıca filmi Bilecik ve Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları da 40 kişilik bir gurupla izlerken gençlere Bilecik AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Servet YILMAZ ve Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir ÜNAL’da eşlik etti.

Bu haber toplam 2077 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.