AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KAYA’DAN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KAYA’DAN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu...

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.
Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bakıcı, Bozüyük’te yıllarca yapılmayan ve ihtiyaç duyulan projelerin AK Parti Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirildiğini belirterek, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Bozüyük’te hükümet destekli pek çok projenin de hizmete sunulduğunu anlatan Başkan Bakıcı “Teşkilatımızın ve hükümetimizin bizlere vermiş olduğu destek ve milletimizden aldığımız güç ile ilçemizin her alanda daha iyi bir noktaya gelmesi için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 
Karşılıklı yapılan fikir alış verişinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Bozüyük Belediyesi’nin başarılı çalışmaları nedeni ile Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı, Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’ya nazik ziyareti için teşekkür ederek ziyaretinin anısına Metristepe tablosu ve fincan takımı hediye etti.

752450.jpg


Bu haber toplam 2687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.