AK PARTİ'DEN BAŞKAN BAKICI'YA ZİYARET

AK PARTİ'DEN BAŞKAN BAKICI'YA ZİYARET

AK Parti Bozüyük 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyen İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı...

A+A-

AK Parti Bozüyük 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyen İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.
Misafirleri ile bir süre görüşen Başkan Bakıcı, öncelikle güven tazeleyerek 3. dönem başkanlığa seçilen Mesut Çetin ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. “Her seçimde omuz omuza çalıştığımız dava arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Güçlü Bozüyük, Güçlü Türkiye İçin Durmak Yok” diyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Bozüyük’te yapılacak projeleri ve AK Parti olarak yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Her zaman vatandaşların yanında olduklarını ve onlar için çalıştıklarını dile getiren Başkan Bakıcı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bozüyük için yapılması gereken ne varsa yapacaklarını belirtti. 
Başkan Bakıcı’nın ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin; “Değerli Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı, on yıllar boyunca Bozüyük’te yapılamayanları dört yıl gibi kısa bir zamanda yapmış, ilçemize ve partimize gönül vermiş bir değerdir. Bozüyük’e değer katan Belediye Başkanımıza yönetim kurulu olarak her konuda destek olmaya ve ona güç vermeye devam edeceğiz. AK Parti güçlü bir Türkiye ve güçlü bir gelecek yolunda tüm kadro ve kademeleri ile çalışmaya devam edecektir” dedi.

669133.jpg


Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.