AK PARTİ'NİN AFİŞLERİNİ ELEŞTİRDİ

AK PARTİ'NİN AFİŞLERİNİ ELEŞTİRDİ

CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, 24 Haziran seçim kampanyası çerçevesinde AK Parti teşkilatının bilboardlara astığı afişleri eleştirdi.İlçe...

A+A-

CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, 24 Haziran seçim kampanyası çerçevesinde AK Parti teşkilatının bilboardlara astığı afişleri eleştirdi.
İlçe Başkanı Esel, Ak Parti'nin 24 Haziran seçimleri için belirlediği 'Vakit Bozüyük Vakti' yazılı afişlerin Bozüyük caddelerindeki ilan panolarında bulunduğunu fakat bu afişlerde Ak Parti'nin birinci sıra adayının yerine ikinci sıra adayı ile belediye başkanının fotoğraflarının yer aldığını söyledi. 

whatsapp-image-2018-06-07-at-19.45.00.jpeg
Bu afişlerde birinci sıra adayının resminin ve isminin neden olmadığını soran Esel, başka bir partinin içişlerine karışmak gibi bir niyetinin olmadığını, Bozüyüklü vatandaşların bu soruyu sorduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: 'Bozüyük’te yaşayan, Bozüyük’te oy verecek bir vatandaş olarak dikkatimi çekti. Hemşerilerimizin de dikkatinden kaçmamış. Yanlış anlaşılmasın, başka bir partinin işine, iç işlerine karışmak gibi bir niyetim asla olamaz.  Bozüyüklü hemşerilerimiz sordu. Ben hemşerilerimizin sorularına cevap bulabilmek için bir vatandaş olarak soruyorum' dedi. 


Bu haber toplam 3158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum