Arkadaşlık isteğini kabul etmediği için öldürdü

Arkadaşlık isteğini kabul etmediği için öldürdü

Bozüyük’te iddiaya gore arkadaşlık teklifini kabul etmediği adam tarafınca silahla vurularak öldürülen 1 çocuk anası Handan Bul, Eskişehir’de gözyaşları içinde toprağa verildi.

A+A-

Edinilen bilgiye gore olay, Bozüyük ilçesi Bozalan köyü civarlarında yaşandı. Eskişehir’de ikamet eden Yusuf Uğur (30), aynı fabrikada çalışan Handan Bul (23) ile konuşmak için önceki gece arabayla Bozalan köyü civarlarındaki ormanlık alana gitti. Otomobilin içinde bir müddet konuştuktan sonrasında genç hanımı silah ile öldüren Uğur, aynı silahla intihar etti.

Silah seslerini duyan köylüler jandarmaya haber verdi

Silah seslerini duyan köylüler tarafınca konum jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine intikal eden 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerince, her iki bireyin de yaşamını kaybetmiş olduğu belirlendi. Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’nde ikamet eden Handan Bul'un cenazesi, dün otopsi işlemlerinin peşinden Asri Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. İntihar eden Yusuf Uğur ise bugün öğle namazının peşinden yakınları tarafınca aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Genç kadın arkadaşlık isteğini kabul etmemiş

Öte taraftan 3 sene önce eşinden boşandığı öğrenilen 1 çocuk anası Handan Bul’a, aynı fabrikada çalışmış olduğu öne sürülen Yusuf Uğur’un bir süredir arkadaşlık öneri etmiş olduğu sadece genç kadının kabul etmediği öğrenildi. Handan Bul’un önceki gece son defa karşı karşıya konuşup, artık mesaj atmaması ve aramamasını istemek için Yusuf Uğur'la buluşmuş olduğu iddia edildi. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Bu haber toplam 17765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.