BARIŞ MANÇO ŞARKILARLA ANILDI

BARIŞ MANÇO ŞARKILARLA ANILDI

Şarkıcı, besteci, söz yazarı, TV programı yapımcısı ve sunucusu, köşe yazarı, Devlet Sanatçısı ve Kültür Elçisi unvanlarına sahip, sevilen sanatçı...

A+A-

Şarkıcı, besteci, söz yazarı, TV programı yapımcısı ve sunucusu, köşe yazarı, Devlet Sanatçısı ve Kültür Elçisi unvanlarına sahip, sevilen sanatçı Barış Manço 75. Doğum gününde düzenlenen “Barış Manço Konseri” ile anıldı.
Bozüyük Halk Eğitim Merkezi tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser programında ünlü sanatçı Barış Manço’nun birbirinden güzel 25 şarkısı seslendirildi. Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Turhan Meram ve gitar bölümü kursiyerleri tarafından gerçekleştirilen konser programında birbirinden güzel ve sevilen Barış Manço şarkıları ile salondakilere unutulmaz bir gece yaşattı.

bsk--yrd-nazmi-kuru-baris-manco-konseri-10.jpg

Konser programına Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ve çok sayıda Bozüyüklü katıldı. Barış Manço şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Bozüyüklüler konser sonunda programın düzenlenmesinde en büyük paya sahip olan usta müzisyen Turhan Meram’ı ve öğrencilerini uzun süre alkışladı. Ardından sahneye gelen Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Turhan Meram’a gecenin anısına plaket takdim ederek Meram’ı ve öğrencilerini tebrik etti. Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru; “Bozüyük’te düzenlenen bu güzel etkinlik için Bozüyük’ün yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Turhan Meram’a ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Barış Manço’yu doğum gününde anıyor olmak çok güzel. Barış Manço aramızdan ayrıldığında henüz doğmamış olan çocuklarımızın onun şarkılarını seslendirmesi, son derece önemlidir. Salonu dolduran siz değerli vatandaşlarımıza ve bu gecenin düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
bsk--yrd-nazmi-kuru-baris-manco-konseri-2.jpg

Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.