BAŞKAN BAKICI'DAN SÜRPRİZ İFTAR ZİYARETLERİ

BAŞKAN BAKICI'DAN SÜRPRİZ İFTAR ZİYARETLERİ

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, iftarda 4 çocuklu Yağmur ailesinin evine konuk oldu.Ramazan ayının 4. gününde iftara dakikalar kala sürpriz...

A+A-

 Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, iftarda 4 çocuklu Yağmur ailesinin evine konuk oldu.
Ramazan ayının 4. gününde iftara dakikalar kala sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yediler Mahallesi Musapınarı mevkiinde yaşayan Mikail Yağmur’un evinin kapısını çaldı. Sürpriz iftar ziyaretinde Başkan Bakıcı’ya eşi Emine Bakıcı ve kızları eşlik etti. Yağmur çifti, sürpriz ziyaret karşısında büyük bir mutluluk yaşarken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ezanın okunmasını Mikail Yağmur ve çocukları ile birlikte sohbet ederek bekledi. Başkan Bakıcı tarafından “herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığı” sorulan Yağmur çifti, ilk kez bir belediye başkanını evlerinde ağırlıyor olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, “Allah sizlerden razı olsun. Kapımızı çalıp misafirimiz oldunuz, bizleri çok mutlu ettiniz. Bu her şeyden önemli” dedi. Okunan ezan ile birlikte ailece orucunu açan Başkan Bakıcı, iftar sonrası misafirperverliklerinden ve keyifli sohbetlerinden dolayı aileye teşekkür ederek, evden ayrıldı.
İftar sonrasında da 4 Eylül Mahallesi’nde ikamet eden Kısmet ve Aydın Sağlam çiftinin evine konuk olan Başkan Bakıcı ve ailesi burada çay içerek sohbet etti.

283589.jpg


Bu haber toplam 2673 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.