BAŞKAN ESEL'DEN CEVAP GELDİ "BİZ HİZMET İÇİN GELDİK"

BAŞKAN ESEL'DEN CEVAP GELDİ "BİZ HİZMET İÇİN GELDİK"

CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’un su kesintileri üzerinden Bozüyük Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine...

A+A-

CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’un su kesintileri üzerinden Bozüyük Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine cevap verdi.

İhsan Esel, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti dönemiyle ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirirken, “Belediyeyi aile şirketine çevirmişsiniz, yedi sülaleniz belediyede çalışıyor” diyerek ağır ithamlarda bulundu.

Hüsnü Ersoy’u AK Parti döneminde yapılanları görmeye davet eden İhsan Esel, “Benim söyleyecek daha çok sözüm var” ifadesiyle adeta ‘Hodri Meydan’ dedi.

CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Evet Hüsnü Başkan gerçekten Allah yardımcımız olsun o sizin bir zamanlar dediğiniz “Musluklarından buz gibi sular akan güzel Bozüyük..” O suyu 25 sene önce CHP Belediye Yönetiminde Bakkalcıoğlu Başkanımın getirdiğini bilsen şaşardım”

1999 yılından günümüze kadar rant değil gerçek belediyecilik için uğraşılmış olsa ben de sana katılırdım. Bana 20 senedir bu işler için yapılmış bir yatırım gösterebilir misin?

OEDAŞ’ın bir arızasından dolayı depolara su basılamamıştır. Bunu fırsat bilip yalan yanlış açıklamalarda bulunmak zaten size yakışır. Bugüne kadar yazdıklarınıza cevap vermememin sebebi bizim hizmet için gelmiş olmamızdan kaynaklanıyor. Geçmişe bakarak; o şunu yapmış bu bunu yapmış demesini ben de tabi yapabilirim.

Belediyeyi alır almaz yeğenimi zabıta mı yaptım? Yoksa halamın oğlunu danışman mı yaptım? Belediyeye alınan bir akrabamızı gösterebilir misiniz? Ne İlçe Başkanı ne Belediye Başkanı ne de meclis üyelerimizin hangi yakınını işe aldık? Geçen ki açıklamanızda belediye çalışanlarına yapılan baskıdan bahsetmişsiniz, zaten yedi sülaleniz belediyede çalışıyor.

Kiminizin oğlu, Kiminizin kızı, kardeşi, yeğeni, Kimi yöneticinizin çocuğu, Bunlar say say bitmez Hani diyorsunuz ya “Allah yardımcınız olsun” Gerçekten öyle…

Belediyeyi resmen aile şirketine çevirmişsiniz. Benim söyleyeceklerim saymakla bitmez. TEDES ile yaptığınız anlaşmada orada çalışan personeller kimdi? Neden hiç bir yerde olmayan tavizler verildi?

Seçimin son günü Kahramanmaraş’tan getirilip yedirilip, içirilip, yatırılan 12 davulcu neden geldi? Sizin döneminizde ki aylık makam temsil harcamalarını, martın sonundan sonra Belediye yönetiminde Başkanımızın makam temsil harcamaları ile karşılaştıralım mı?

Yeni sanayi sitesi ve yeni hastane arazisi kamulaştırmasındaki arsa sahiplerini araştıralım mı?

Cumhuriyet Meydanı’nda Tokmak ailesinin ve diğerlerinin mükerrer istimlak olayının tüm detaylarını kamuoyunun önüne serelim mi?

Bu haber toplam 3154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum