BAŞKAN YARDIMCISI AVCIOĞLU EKİPLERİN BAŞINDA

BAŞKAN YARDIMCISI AVCIOĞLU EKİPLERİN BAŞINDA

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları hızla devam ederken Başkan...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan yağmur suyu tahliye hattı çalışmaları hızla devam ederken Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu çalışmaları yerinde inceledi.
Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi ve Otogar mevkiinde kentin yüksek kesimlerinden gelen yağmur sularının kolaylıkla kanallara ulaştırılması ve taşkın oluşumlarını önlemek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 600’lük borulardan oluşan 25 metrelik genişletilmiş hat çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu mahalle sakinleri ile de görüşerek “Bizler Bozüyük Belediyesi olarak kentimizin her mahallesinde o mahallenin talepleri doğrultusunda çalışıyoruz. Yağışların yoğun olduğu bu dönemde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için başlattığımız çalışmalar neticesinde ilçemizde hiçbir alt yapı problemi kalmayacaktır” dedi. Görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Avcıoğlu, çalışanlara kolaylıklar dileyerek, her türlü hava koşulunda çok zor şartlar altında çalışan personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti.

712846.jpg


Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.