BELECİYEDEN YOLCULARA İFTAR

BELECİYEDEN YOLCULARA İFTAR

Bozüyük Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde yolcuların ve terminal görevlilerinin mağdur olmamaları amacıyla iftar yemeği veriliyor.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde yolcuların ve terminal görevlilerinin mağdur olmamaları amacıyla iftar yemeği veriliyor.
Bozüyük Belediyesi otobüs terminalinde çalışan personele, güvenlik görevlilerine, gişe memurlarına, yolcu bekleyenlere ve yolculara belediye tarafından iftar yemeği veriliyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan ve memnuniyetle karşılanan bu uygulama ile iftar saatinde yolcu beklemek zorunda kalanlar, otobüs bekleyen ya da yolculuğunu tamamlayarak otobüsten inen yolcular ile görevi başından ayrılamayan terminal görevlileri mağdur olmadan rahatlıkla oruçlarını açıyorlar.
Belediyenin verdiği iftar yemeği ile iftar saatinde sorun yaşamadıklarını ve kendileri için güzel bir uygulama olduğunu belirten terminal yetkilileri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ederek, “Yemeğimizi terminalimize gelen yolcularımızla ve yolcu bekleyen vatandaşlarımızla da paylaşıyoruz. Ramazanın ruhuna uygun olarak hep birlikte oruçlarımızı açıyoruz” dediler. “Otogarda İftar” uygulamasını beğendiklerini belirten yolcular ise verilen iftar yemeğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

974820.jpg


Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.