BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN1- Yukarıda M2 yazan işyerleri 2886 Sayılı Devlet İhale yasasının 45. nci maddesi gereğince açık arttırma suretiyle ihale edilecektir.2-...

A+A-

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
adsiz.jpg

1- Yukarıda M2 yazan işyerleri 2886 Sayılı Devlet İhale yasasının 45. nci maddesi gereğince açık arttırma suretiyle ihale edilecektir.
2-  İhale 23 Ocak 2018 Salı günü saat: 11.15’da Belediye Hizmet Binası Encümen Odasında Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Teklifler aylık kira bedeli üzerinden yapılacak.  
 3- İşyerleri üç yıllığına kiraya verilecek olup,  Kira artışları bir önceki yılın kira  bedeli üzerinden  %10 (yüzde on) artırılarak tahakkuk yapılır. Kiralar aylık ödenecek. 
Geçici teminat banka teminat mektubu veya nakit olarak Belediye Tahsilat Şefliğine yatırılacaktır.
 4- İhaleye katılım belgesi Tahakkuk Şefliğinden alınacaktır. İhaleye katılım belgesi alabilmek için ;
İkametgâh Belgesi ve Kimlik Fotokopisi
Belediye veznesinden alınmış geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu(Tahsilat Şefliğinden)
Belediyeye borcu olmadığına dair belge (Tahsilat Şefliğinden) 
5-İmzalı ihale şartnamesi ve taahhütnamesi ile Tahakkuk şefliğine 22 Ocak 2018 Pazartesi günü saat 16.00’a kadar müracaat edilecektir.  İhaleye katılacak olan Tüzel kişiler adına katılan kişilerin, tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir yetki belgelerini ve ihaleye bir başkası adına katılan kişilerin adına katıldıkları kişiyi ihalelerde temsil etme yetkisini gösterir noterden alacakları vekâletnameyi ihale katılım belgelerine eklemeleri zorunludur. 22/01/2018 Pazartesi günü saat 16:00’dan sonra gelen müracaatlar kabul edilmeyecektir. 
6- İhale şartnamesi ve taahhütnamesi Belediye Tahakkuk Şefliği’nden (KDV Dahil) 100,00TL karşılığın da satın alınabilir.
7- Belediye ihale yapıp yapmamakla serbesttir.                              BN  (01 )  


Bu haber toplam 3518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.