BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 BELEDİYE BAŞKANLIĞINDANMADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİBilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yediler Mahallesinde bulunan mahalle konağı (Kafe) 2886 sayılı...

A+A-

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yediler Mahallesinde bulunan mahalle konağı (Kafe) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi Açık Teklif Usulüne göre 3 (Üç) yıl süre ile kiraya verilecektir.

KİRAYA VERİLECEK GAYRİMENKUL

İli

Bilecik

İlçesi

Bozüyük

Mahalle

Yediler Mah.

Cadde-No                      

Kanarya Cad.

Mevki

Mahalle Konağı

Kiralanan Yerin m²

87,25 m²

İdarenin Payı

Tam

 

 

Cinsi

Kafe

Amacı

İş yeri

 

 

 

 

 

 

AYLIK KİRA MUHAMMEN BEDELİ

 

 

MUHAMMEN BEDELİ

(3 YIL)

 

% 3 GEÇİCİ TEMİNAT

 

250,00 TL + KDV

 

 

9.930,00 TL + KDV

 

297,90 TL

 

Yukarıda niteliği, diğer özellikleri, muhammen kira bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen Bozüyük Belediyesine ait Mahalle Konağı Kafesi 20/06/2017 tarihinde Salı günü saat 11:00’de Bozüyük Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak Açık Teklif İhale Usulü ile kiraya verilecek olup kira bedeline KDV dahil değildir.

MADDE 2. KİRA ARTIŞI

İlk yıl kira bedeli ihale bedeli olup, diğer yıllarda kira bedelleri bir önceki yılın kira bedeli üzerinden % 10 artırılmak üzere tahakkuk yapılır. Kiralar aylık ödenecektir.

MADDE 3. MUHAMMEN BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARLARI

      Taşınmazların kira ihale bedeli ve geçici teminat miktarı, yukarıda madde 1’de gösterilmiştir. İstekliler söz konusu kafenin kira ihalesine katılabilmek için kiralayacakları taşınmazın muhammen bedelinin en az %3’ü (yüzde üç) nispetinde geçici teminatı nakden veya bankadan süresiz ve kesin teminat mektubu belediye veznelerine yatırmak zorundadır.

MADDE 4. İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER

  1. Nüfus cüzdan fotokopisi

  2. İkametgah belgesi

  3. Belediye veznesine yatırdıkları şartname bedeli ve geçici teminat bedeli makbuzu (Tahsilat Şefliğinden)

  4. Bozüyük Belediyesine borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı (Tahsilat Şefliğinden)

  5. Çay ocağı, kahvehane, kıraathane, kafe kantin ve kafeterya işleticisi olduğuna dair Sanayi ve Ticaret odası kaydı - Esnaf ve Sanatkarlar Odası kaydı veya Vergi kaydı

  6. En az 3 (üç) yıllık Sanayi ve Ticaret odası kaydı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası kaydı veya Vergi kaydı olduğunu gösterir belge

  7. Özel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli usulüne uygun düzenlenmiş vekaletname ile İmza beyannamesi

  8. Tüzel kişiler için: 2017 yılında alınmış ticaret odası veya esnaf odası sicil kaydı, teklifte bulunacak kişilerin noterden tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri. Tüzel kişiler adına vekaleten ihaleye gireceklerden noter tasdikli usulüne uygun düzenlenmiş vekaletname ile İmza beyannamesi.

         Açık teklif usulüne göre ihale edilecek Yediler Mahalle Konağı kafesi için istenilen evrakları dosya halinde 19/06/2017 Pazartesi günü saat 16:00'ya kadar Bozüyük Belediyesi Tahakkuk Şefliği’ne teslim etmeleri gerekmektedir.  

İstekliler, kira ihale şartnamesini Tahakkuk Şefliğinden 100,00 (Yüz) TL KDV dahil ücret karşılığında satın alabilirler.

MADDE 5.

Belediye İhale yapıp yapmamakta serbesttir.  BASIN NO: 73

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.