BİLETLER TÜKENİYOR

BİLETLER TÜKENİYOR

Sosyal medyada 15 bin takipçi sayısına ulaşan  Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası organizasyonlara doymuyor. Grup adminleri Ayşegül Katrancı...

A+A-

Sosyal medyada 15 bin takipçi sayısına ulaşan  Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası organizasyonlara doymuyor. Grup adminleri Ayşegül Katrancı Yüce ve Nursema Katrancı Can Bozüyük'lü hanımları eğlendirmek için her geçen gün yeni organizasyonlarla bayanları bir araya getiriyor. 
Konser şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Yemek ile başlanılacak programda Bozüyüklü Hanımlar için çeşitli süprizlerede yer verilecek. Grup üyeleri 30 Eylül'de ismini O Ses Türkiye yarışması ile duyuran daha sonra ise ilk single çalışmasını oluşturarak müzik listelerinde adını ilk sıralara yazdıran Güven Yüreyi ile buluşacak. Yaklaşık 1000 kişilik hazırlanan konserin biletleri satılmaya başladı. 
Grup üyelerinin heyecanla beklediği konserde Bozüyük'ün sanatçısı Serkan Kıranlı'da yer alacak. Konser biletleri Yakup Yüce Mühendislikten satışa sunuldu. Grup Admini Ayşegül Katrancı Yüce; "Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası Grubuna özel Güven Yüreyi Bozüyük'te bizlerle olacak. Şimdiden bilet satışları hızla tükenmeye başladı. Bozüyüklü Hanımları sınırsız eğlence için konserimize davet ediyoruz" dedi.

21368893_1467010873383917_3396360002778619873_o.jpg
 


Bu haber toplam 3343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.