BOLU GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

BOLU GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından hanımlara ve emeklilere yönelik olarak düzenlenen Bolu Abant Kültür Turları tüm hızıyla devam ederken katılımcılar Bolu’nun...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından hanımlara ve emeklilere yönelik olarak düzenlenen Bolu Abant Kültür Turları tüm hızıyla devam ederken katılımcılar Bolu’nun muhteşem doğası ile buluşuyor. 
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın hanımlara ve emeklilere yönelik bir projesi olan ve Çanakkale ile başlayan, Bursa ve Konya gezileri ile süren Kültür Turları bu yıl Bolu Abant gezileri ile devam ediyor. Bolu’nun muhteşem doğal güzelliklerinin görüldüğü Bolu Abant turlarına katılmak isteyen hanımlar ve emekliler daha ilk günden programa yoğun bir ilgi göstermişti. Şu ana kadar 800 kişinin katılımı ile devam eden geziler otobüs ile tamamen ücretsiz olarak günü birlik düzenleniyor. Turlar sabah erken saatlerde başlayarak akşam saatlerinde sona eriyor. Bolu, Abant, Gölcük ve Yedigöller olarak programlanan geziler profesyonel rehber eşliğinde yapılarak Bozüyük Belediyesi tarafından sabah aperatif olarak sandviç, öğle ve akşam yemeği ikramında bulunuluyor.

20216386_10155353421496832_1455792380_o.jpg


Bu haber toplam 2182 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.