Bozüyük Bağrına Bastı

Bozüyük Bağrına Bastı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından ailesine ulaşamayan Sara'yı, Bozüyük bağrına bastı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde "Depremin Şokunu Bozüyük'te yaşadı" başlıklı haberimizde ki Sara Şehla isimli kızımızdan yeni haberler geldi.

Ailesine ulaşamayan Sara Şehla, önce annesinin öldüğü haberini aldı sonra ise Adana'da hastanede bulunduğunu öğrendi. 7 saat göçük altında kalan Sara'nın annesi, ayağı beton altında kalmasından dolayı kangren olduğu bilgisine ulaşıldı. Adana'da ki hastaneden İstanbul'a ambulans uçakla getirilen annenin ayağı kesilecek. Sera Şehla önce annesinin yanına İstanbul'a giderek durumunu öğrendi. Daha sonra abisinin eşini almak için Hatay'a gitti. Sara'nın akrabaları şuan Hatay'da deprem bölgesinden uzakta bulunan bir bağ evinde kalıyor. Depremzede 20 aile iki katlı binada yaşamanı sürdürmeye çalıştığı öğrenildi.

Yaptığımız haberin ardından Bozüyüklüler harekete geçti. Sara Şehla ve ailesi için Ford Otosan’dan iş ve barınma imkanı sağlanacak. Ford Otosan Eskişehir Fabrika Müdürü Fırat Elhüseyni ve Türk Metal sendikası Eskişehir Şube Başkanı Orhan Demir bizzat depremzedelerle ilgileniyor. Ayrıca Bozüyük Eski Belediye başkanı Fatih Bakıcı'da konun takipçisi oldu.

Sara'nın annesinin tedavisi bittikten sonra Bozüyük'e gelerek yaşamların, Bozüyük'te sürdürmeye devam edecekler.

Bu haber toplam 6503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.