BOZÜYÜK BELEDİYESİ JANDARMANIN YANINDA

BOZÜYÜK BELEDİYESİ JANDARMANIN YANINDA

Bozüyük Belediyesi atölye ve marangozhane bölümü tarafından İlçe Jandarma Komutanlığında kullanılmak üzere imkanlar dahilinde imal edilen malzemelerin...

A+A-

Bozüyük Belediyesi atölye ve marangozhane bölümü tarafından İlçe Jandarma Komutanlığında kullanılmak üzere imkanlar dahilinde imal edilen malzemelerin montaj işlemleri tamamlandı. 
Bozüyük Belediyesi her alanda çalışmalarına ve projelerine devam ederken, ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatı’nın yanında olduğunu gösterdi. 
Belediye Marangozları tarafından yapımı tamamlanan malzemeler çeşitli birimlerde ve yatakhanelerde kullanılmak üzere jandarmaya teslim edilirken, Bozüyük Belediyesi’nin her zaman ihtiyaç durumunda diğer kurum ve kuruluşların da yanında olduğu belirtildi.
Geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda yapılan tadilat ve bakım çalışmaları ile birlikte Garnizon Komutanlığı’nda yapılarak vatani görevini yapmakta olan askerlerin hizmetine sunulan sentetik çim yüzeyli futbol sahasının ardından Bozüyük Belediyesi bu kez de jandarmaya destek oldu.

365804.jpg


Bu haber toplam 2251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.