BOZÜYÜK BELEDİYESİ VE TSE ARASINDA  PROTOKOL İMZALANDI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ VE TSE ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Bozüyük Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, ilçedeki asansörlerin muayenelerin TSE tarafından yapılmasını sağlayan protokol...

A+A-

Bozüyük Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, ilçedeki asansörlerin muayenelerin TSE tarafından yapılmasını sağlayan protokol imzalandı. 
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Türk Standartları Enstitüsü Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca ile Başkanlık Makamında imzalanan protokol ile mevcut işbirliğinin devam edeceği belirtildi. 
Asansör işletme,bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği gereği ilçedeki tüm asansörler TSE uzmanları tarafından kontrol edilirken, konu ile ilgili olarak Başkan Bakıcı ; "TSE ile imzaladığımız protokol ile asansörlerdeki en önemli unsurun vatandaşların güvenliği olduğunu bir kez daha vurgulayarak ve yaşanacak sorunların sıfıra indirilmesinin amaçlandığı belirtmek istiyorum" dedi.Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninin ardından TSE Eskişehir Belgelendirme Müdürü İsmail Kaynarca, Başkan Bakıcı'ya konu ile ilgili duymuş olduğu hassasiyet ve göstermiş oldukları misafirperverlikten  dolayı teşekkür etti. 

1-(20).jpg


Bu haber toplam 2024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.