BOZÜYÜK MAHALLE İFTARLARINDA BULUŞUYOR

BOZÜYÜK MAHALLE İFTARLARINDA BULUŞUYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından üç yıldır 9 Mahalle’de düzenlenerek geleneksel hale getirilen ve yoğun katılımlarla yapılan Mahalle İftarları bu yıl...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından üç yıldır 9 Mahalle’de düzenlenerek geleneksel hale getirilen ve yoğun katılımlarla yapılan Mahalle İftarları bu yıl Ramazanın on üçüncü günü Yeni TOKİ’lerde düzenlenecek iftar programı ile başlayacak.
Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle İftarları programı Bozüyük’ün 9 mahallesi ve Yeni TOKİ’lerde olmak üzere sırayla 10 noktada ve farklı akşamlarda gerçekleştirilecek. Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar programlarının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. İlki 8 Haziran 2017 Perşembe günü akşamı Yeni TOKİ’lerde başlayacak olan Mahalle iftarları programlarında iftar öncesinde Besmele İlahi Gurubu, Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği ve dini sohbetler yer alacak. Yapılan programa göre Mahalle İftarları; 8 Haziran 2017 Perşembe günü Yeni TOKİ’lerde TOKİ Meydanı’nda, 9 Haziran 2017 Cuma günü Akpınar Mahallesi’nde, 12 Haziran 2017 Pazartesi günü Yetimler İftarı ile birlikte Kasımpaşa Mahallesi’nde kanal boyu Demirdöküm Caddesi’nde, 13 Haziran 2017 Salı günü Çarşı Mahalle’de Ferhat Camii yanında, 14 Haziran 2017 Çarşamba günü Tekke Mahalle Söğüt Caddesi’nde, 15 Haziran 2017 Perşembe günü Yenidoğan Mahallesi Mahalle Konağı yanında, 16 Haziran 2017 Cuma günü Yediler Mahallesi’nde Zafer İlkokulu bahçesinde, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü Yeni Mahalle’de Şeyh Şamil Parkı yanında, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü Yeşilkent Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatro alanında, 20 Haziran 2017 Salı günü 4 Eylül Mahallesi’nde 15 Temmuz Şehitleri Parkı yanında yapılacak.
Ayrıca Belediye İftar Çadırı Ramazanın ilk gününden son gününe kadar Ramazan ayı boyunca Kasımpaşa Mahallesi’nde Aşevi arkasında Köteşliler Caddesi’nde Bozüyüklülere hizmet verecek.

bozuyuk-mahalle-iftarlarinda-bulusuyor8-001.jpg


Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.