BOZÜYÜK TSO İLE İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

BOZÜYÜK TSO İLE İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yasa ile kendisine verilmiş görevlerin dışında farklı projeler ve işbirlikleri ile üyelerine destek olmaya devam ediyor.Bu...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yasa ile kendisine verilmiş görevlerin dışında farklı projeler ve işbirlikleri ile üyelerine destek olmaya devam ediyor.
Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde oda üyelerine özel İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası arasında düzenlenen ve imzalanan protokol ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin birinci dereceden yakınları öğrencilere İzmir Ekonomi Üniversitesi Lisans ve Ön lisans programları için %15 oranında öğrenim ücretlerinde indirim sağlandı. Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, “Oda olarak sadece oda üyelerine değil birinci derece yakınları için de çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “Protokol gereği İzmir Ekonomi Üniversitesine kayıt yaptıracak odamız üyelerinin çocuklarına %15 indirim sağlanacaktır. Bu indirimin ailelere de katkı sağlayacağını düşünüyorum. Üniversiteye kayıt sırasında üyelerimiz odamızdan alacakları Son bir yıldan bu yana ortak olduklarını gösteren belge “ile tüzel kişiliği” temsil ve ilzama yetkili olduklarını belirten belge ile öğrenci ve velilerinin kimlik fotokopilerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.