‘BOZÜYÜK ViZYONUNU HALKIMIZIN ÖNÜNE KOYACAĞIZ'

‘BOZÜYÜK ViZYONUNU HALKIMIZIN ÖNÜNE KOYACAĞIZ'

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Selahattin Doğan, Milliyeti Hareket Partisi Bozüyük Belediye Başkan aday adayı olduğunu basın toplantısında açıkladı....

A+A-

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi Selahattin Doğan, Milliyeti Hareket Partisi Bozüyük Belediye Başkan aday adayı olduğunu basın toplantısında açıkladı. MHP İlçe teşkilatı parti binasında gerçekleşen toplantıda Selahattin Doğan'ı partililer ve ailesi yalnız bırakmadı. 
Basın açıklamasında, çağdaş bir Bozüyük yaratacağız diyen Selahattin Doğan şunları söyledi; 12 yaşında tanıştığım Ülkücü hareket ile 42 yıldır hiçbir çizgi kırıklığı yaşamadan çok şükür günümüze kadar geldik. 24 yıl önce 30 yaşımda Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bozüyük Belediye Başkan Adayı olmuş, arkadaşlarımızla, merkezde 2650 oy ile % 14 oy oranı ile seçimler den çıkmıştık. Aradan geçen 24 yıl boyunca Üç Hilal’in hizmetinde oldum. Partimizden çıkan adaylarımızın yanında yer aldım, çalışmalarında bulundum, destek oldum.

6f84bcad-b101-4af5-aaa2-77d1bf94f017-(1).jpg
Günümüze geldiğinde, Milliyetçi Hareket Partisi camiamızın talebi, Ülküdaşlarımızın moral desteği ile 31 mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde M.H.P Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı oluyorum. Üç Hilal’den aday adayı olma şerefini veren Cenab-ı Allah’a şükür ediyorum.
Genel merkezimiz uygun görür, aday olmamı onaylarsa, M.H.P mensubu kardeşlerimle başarmak için tüm gayretimizle çok çalışacağız. Üç Hilal’in tekrar Bozüyük Belediyesi’ni kazanması hepimizin en büyük arzusudur.
24 yıl önce 33 proje ile Bozüyük halkımızın huzuruna çıkmıştık. 24 yıl önce Bozüyük’ümüze Doğalgazı getireceğiz dediğimizde bizi hayalcilikle suçlayanların bugün hayal değilmiş dediklerine şahit olduk.
Bugünde projelerimizle tepeden bakan, kibirli belediyeciliğe son vererek, halkımıza hizmet eden belediyeciliğe geçeceğiz. Haftada bir gün halk günü ilan edip halkın kendi belediyesine gelip gitmesine engel olanların anlayışına son vererek,  yedi gün yirmi dört saat halkımızla buluşacağız.
"Eksiklikleri tamamlayacağız"
Belediyenin asli görevi olan alt ve üst yapı hizmetleri ile övünmeyeceğiz. Zaten belediyenin görevleri olan bu işleri yapacak, eksiklikleri tamamlayacağız. İlk hedeflerimiz içinde Bozüyük’ün sokaklarında sallanarak yatan gençlerimizi uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak için projeler ortaya koyacağız. Belediye olarak gençlerimize sahip çıkacağız.
Yarısı boş olan organize sanayiyi doldurmak için iş dünyasını kapı kapı gezerek dolduracağız. Bozüyük’ü artık göç veren değil, göç alan ve büyüyen Bozüyük haline getireceğiz. Büyük köy olmaktan çıkaracağız.
"Bozüyük vizyonunu halkımızın önüne koyacağız"
Hedeflerimizin arasında sıfır işsizlik olacak. Ortaya koyacağımız projelerimizle ilk beş yılda 100.000 nüfuslu bir Bozüyük,  20 yıl içinde 250.000 nüfuslu modern, çağdaş bir Bozüyük yaratacağız. 33 projemizle büyüyen, kalkınan, ilerleyen Bozüyük vizyonunu halkımızın önüne koyacağız. Genel Merkez’imiz şahsımızı uygun görmez , başka bir kardeşimizi aday gösterirse yanında yer alarak elimizde Üç Hilal ile kazanmak için çalışacağız. 
Benim hayatım boyunca başka partim olmadı. 12 yaşında Üç Hilal ile tanıştım hayatım boyunca da Üç Hilal altında mücadele ettim. Birilerine kızarak, küserek başka partilere gitmedim. Ömrüm oldukçada, Başbuğ’umuz Alparslan TÜRKEŞ’in, Şehitlerimizin, Gazilerimizin bize emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi bizim Vatan nöbeti tuttuğumuz partimizdir. Küserek, kırılarak hiçbir yere gitmeyeceğim.
ALLAH bana belediye başkanlığını nasip edecekse duam da odur ki; Üç Hilal altında nasip etsin.Başta aday adayı olan kardeşime, diğer partilerde aday  olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bozüyük sevdalısı olarak Bozüyük’e hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Allah (C.C.) yar ve yardımcımız olsun." dedi.
Basın toplantısında MHP Bozüyük İlçe Yönetimi, MHP Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eren, partililer ve Ülkü Ocaklarından katılım sağlandı.     

 


Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.