BOZÜYÜKLÜ BAYANLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

BOZÜYÜKLÜ BAYANLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Bozüyük'ün ilk bayanlar kahvesi müşterilerini iftar sofrasında buluşturdu.Sosyal medya üzerinden Bozüyük'ün en çok takipçiye sahip olan grubu "Bozüyüklü...

A+A-

Bozüyük'ün ilk bayanlar kahvesi müşterilerini iftar sofrasında buluşturdu.

Sosyal medya üzerinden Bozüyük'ün en çok takipçiye sahip olan grubu "Bozüyüklü Hanımların Buluşma Noktası" bu defa iftar etkinliği ile Bozüyüklü hanımları bir araya getirdi. Grup adminleri Ayşegül Yüce ve Nursema Can'ın organize ettiği iftar programına Neşeli Bayanlar Kahvesi ev sahipliği yaptı. Yoğun ilgi gören iftar programı katılımcılar tarafından çok beğenildi.

Ezanın okunmasıyla oruçlar açılırken program sınırsız çay ikramı ile birlikte devam etti. Neşeli bayanlar Kahvesinin sadece bayanlara ait ortam oluşturması iftara katılan bayanlar tarafından çok beğenildi. Rahat ve eğlenceli zaman geçirmek isteyen bayanlar için harika bir ortam olduğunu belirten katılımcılar bu tarz organizasyonların vazgeçilmez adresi olabileceğini dile getirdiler.

unnamed-047.jpg

İşletme sahibi Nurcan Devlez Bozüyük'te bayanlar için böyle bir mekânın eksikliğini hissettiklerinden dolayı bu kahveyi açtıklarını söyledi. Devlez, “Mayıs ayında açtığımız işletmemizin amacı; bayanların her türlü organizasyon, eğlence günlerini rahat ve eğlenceli bir şekilde yapabilecekleri bir ortam oluşturmak istedik. Bozüyük'te ilk olan neşeli bayanlar kahvesine ilgi her geçen gün artıyor. Bayanların böyle bir ortama ihtiyacı olduğunu düşünerek açtığımız bu kahve gelen müşterilerimiz tarafından çok beğeniliyor. Bayanlarımızın rahat, eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri tek amacımızdır" dedi.

Bu haber toplam 4539 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.