BOZÜYÜKLÜ HANIMLAR DOYASIYA EĞLENDİ

BOZÜYÜKLÜ HANIMLAR DOYASIYA EĞLENDİ

BOZÜYÜKLÜ HANIMLARIN ANNELER GÜNÜ BULUŞMASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜBozüyük’te bir yıl önce sosyal medya üzerinden açılan ‘Bozüyüklü hanımların...

A+A-

BOZÜYÜKLÜ HANIMLARIN ANNELER GÜNÜ BULUŞMASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bozüyük’te bir yıl önce sosyal medya üzerinden açılan ‘Bozüyüklü hanımların buluşma noktası’ grubu anneler günü etkinliği adı altında bir araya geldi. Sosyal medya hesabını üzerinden programı organize eden Ayşegül Yüce ve Nursema Can ile birlikte yaklaşık 1000 kişinin katıldığı buluşmada çok renkli dakikalar yaşandı.

bozuyuklu-hanimlar-(12).jpg

Anneler gününü kutlamak için hazırlanan program, kadınlar arasında dayanışmayı arttırmak, günlük yaşamışın stresinden biraz olsun uzaklaşmak için bir araya gelen hanımlar çeşitli şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi. Açılış konuşmasını yapan Ayşegül Yüce; "Grubumuz bir senelik bir geçmişe sahip olmasına rağmen bizimde düşünemediğimiz bir hızla büyüyerek 14 bin bayan üyeye ulaştı ve koskocaman bir aile olduk. Bu hepimizin ortak başarısıdır. Bu grubu kurma düşüncemiz, Bozüyüklü hanımları siyasetten uzak bir platformda bir araya getirerek tecrübe ve bilgi paylaşımlarımızı sağlamak ayrıca bu gibi organizasyonlar ile gündelik sıkıntılarımızdan bir nebzede olsa uzaklaşmaktır. Belediye ve hiçbir siyasi kurumla grubumuzun alakası yoktur. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor. İlk önce kendi annemin ve burada bulunan annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor. İyi eğlenceler diliyorum" dedi.

bozuyuklu-hanimlar-(46).jpg
“Bozüyüklü hanımlar doyasıya eğlendiği buluşmada Gölge Rayan rüzgârı esti”
Yemekle başlayan buluşma Serkan Kıranlı'nın canlı müziğiyle birlikte doyasıya eğlenen hanımlar, hediye ve çekiliş ile devam etti. Öncelikle grup üzerinden seçtikleri yılın annesine hediye takdimi yapıldı. Bursa'dan etkinlik için gelen Gölge Rayan'ın performansı ile geceyi tamamladılar. Grup adminleri Bozüyüklü hanımların etkinliklerinin devam edeceğini, Ramazan programları ve birçok gezi programları organize edeceklerini belirtti. Bu yapılan organizasyonlarda elde edilen gelirlerin bir kısmını ihtiyaç sahibi aileler için de kullandıklarını belirten Ayşegül Yüce ve Nursema Can programa katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

hanim.jpg

Bu haber toplam 5537 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.