BU FOTOĞRAF PAZAR SOKAĞINDA ÇEKİLDİ

BU FOTOĞRAF PAZAR SOKAĞINDA ÇEKİLDİ

Bozüyük’te arife günü kurulan Pazar sonrasında akşam sergilerini toplayan pazarcı esnafının sokağı bu şekilde bırakması hem vatandaşların hem de...

A+A-

Bozüyük’te arife günü kurulan Pazar sonrasında akşam sergilerini toplayan pazarcı esnafının sokağı bu şekilde bırakması hem vatandaşların hem de temizlik personelinin tepkisini çekti. Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri bayram akşamı sabaha kadar mesai yaparak pazar yerini ancak temizleyebildi.

unnamed-(4)-040.jpg

Ramazan bayramı nedeni ile Yeni Mahalle Abdullah Sokak’ta kurulan halk pazarı bayram öncesinde vatandaşların rahatlıkla bayram alış verişlerini yapabilmeleri amacıyla Cuma ve Cumartesi günü vatandaşlara hizmet vermeye devam etti. Ancak arife gününün sonunda esnafın mallarını toplayıp Pazar alanını terk ettiğinde geriye kalan manzara adeta bir çöplüğü andırıyordu. Her tarafın çöplerle dolu olduğu Pazar alanı Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından bayram akşamı sabaha kadar yapılan mesai sonrasında güçlükle temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Pazar alanının bayram akşamki halini gören vatandaşlar “Aslan yattığı yerden belli olur. Belediye temizlemekle yükümlü diyerekten bu sokak bu halde bırakılmaz. Keşke Pazar esnafımız hiç olmazsa kendi alanlarını ve çevrelerini biraz temizleyip toplasaydı, böyle çirkin bir görüntü olmazdı. Belediye personeli de bayram akşamı sabaha kadar çalışmak zorunda kalmazdı. Pazarcı esnafımızın biraz daha çevreye duyarlı olması gerekiyor. Bizler vatandaş olarak her şeyi belediyemizden beklemesek, elimizden geleni yapsak ve belediyemize yardımcı olsak güzel olmaz mı?” dediler.

unnamed-(3)-037.jpg

Bu haber toplam 8225 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum