Bursa  Nilüfer'de 160 metrekare daire icradan satışa çıktı

Bursa Nilüfer'de 160 metrekare daire icradan satışa çıktı

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden satışa çıkan ev, araba, arsa, tarla ilanları büyük ilgi çekiyor. Yeni ilanlar arasında yer alan Bursa Nilüfer'de 160 metrekare daire fiyatıyla ön plana çıktı.

A+A-

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden satışa çıkan ev, araba, arsa, tarla ilanları büyük ilgi çekiyor. Yeni ilanlar arasında yer alan Bursa Nilüfer'de 160 metrekare daire fiyatıyla ön plana çıktı.

Bursa 8. İcra Dairesi tarafından Nilüfer'de bulunan 160 metrekare daire icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan daire için 1 milyon 200 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Basın İlan Kurumu'nun İlan Portalı ilan.gov.tr üzerinden satışa çıkarılan dairenin satış tarihi 08.11.2022 olarak duyuruldu. İlanda taşınmazla ilgili olarak bazı bilgilere yer verildi.

Kıymet takdirine konu olan daire salon, 4 oda, mutfak, banyo, tuvalet ebebeyin yatak odası banyo , antre, hol ve balkon mahallerinden ibaret brüt 190m2, net 160m2 alanlı yerler antre, hol, mutfak, banyo, tuvalet ve balkonlar birinci sınıf seramik, salon ve odalar birinci sınıf laminat parke yer döşeme kaplaması, duvarlar banyo ve tuvalet duvarları seramik duvar kaplaması diğer mahal duvarları saten badana ,tavanlar dekoratif alçı tavan ve spot aydınlatmalı, daire giriş kapısı çelik, iç kapı doğramaları birinci kalite mobilya kapı, pencereler PVC plastik doğrama, mutfak tezgahı çimsiton, tezgah altı ve tezgah üstü dolaplar birinci sınıf mobilya dolaplardan ibaret ankastre mutfak, müstakil kombi sistem kaloriferli ısınmalı olup, halihazırda daire de borçlu oturmaktadır. Ayrıca dairenin Her türlü alt yapısı ve çevre düzenlemesi tamamlanmış , havuz, kapalı otopark, spor, idari ve sosyal tesisleri bulunan, güvenlikli seçkin site içerisinde birinci sınıf malzeme ve işçilikle yapılmış daire olduğu görülmüştür.

İlan detayları için tıklayın...

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.