ÇALIŞMALAR ADIM ADIM İLERLİYOR

ÇALIŞMALAR ADIM ADIM İLERLİYOR

Bozüyük’te yapılması planlanan ve Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubuyla binasının yapımı hususunda anlaşmaya varılan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin...

A+A-

Bozüyük’te yapılması planlanan ve Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubuyla binasının yapımı hususunda anlaşmaya varılan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin avan (uygulama) projesi tamamlandı. Bu bağlamda Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan avan proje üzerinde incelemeler yapmak üzere Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı ziyaret etti.

Uzun süredir gerçekleştirilen temaslar ve yapılan görüşmeler meyvesini vermeye başlarken binanın detayları konusunda avan proje üzerinde görüşmeler yapıldı. Yeşilkent Mahallesi’nde eğitim veren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bozüyük Meslek Yüksek Okulu’na yeni bir fakülte binası kazandırmak için başlatılan çalışmalar adım adım ilerliyor. Bozüyük'te açılacak olan üniversitenin yeni bölümlerle büyümesi ve geliştirilmesi kapsamında büyük çaba sarf eden Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı ziyaret etti. Ziyarette Bozüyük’e yapılacak Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin avan projesi incelenerek fikir alış verişinde bulunuldu. 
Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Bakıcı, “İlçemize yapılacak olan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin projelerini incelemek üzere bir araya geldiğimiz Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş Bey’e nazik davetleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah ilçemize yakışır bir fakülteyi hayata geçirmek bizlere nasip olacak. Bu konuda çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Her geçen gün somut adımlar atıyor ve güçlü Bozüyük için çalışıyoruz” dedi.

kaymakam-yaman-ve-baskan-bakici-yeni-fakulte-binasi-icin-rektor-tas’i-ziyaret-etti2.jpg


Bu haber toplam 2589 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.