ÇALIŞTIĞI İŞYERİNİN KAMYONUNU ÇALDI

ÇALIŞTIĞI İŞYERİNİN KAMYONUNU ÇALDI

 Bozüyük’te çalıştığı işyerinin kamyonunu çaldığı iddia edilen şahıs ve arkadaşı yakalanacaklarını anlayınca kamyonu terk ederek kayıplara...

A+A-

 

Bozüyük’te çalıştığı işyerinin kamyonunu çaldığı iddia edilen şahıs ve arkadaşı yakalanacaklarını anlayınca kamyonu terk ederek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede metal işleriyle uğraşan bir işyerinde çalışan D.Ö. işyerine ait 11 DK 070 plakalı kamyonu kasasında işyerine ait malzemeleriyle birlikte gece geç saatlerde çalarak işyerinden ayrıldı. Sabah işyerine gelen işyeri sahibi kamyonunun akşam park ettiği yerde olmadığını fark edince yaptığı kısa bir araştırmanın ardından kamyonunun çalındığını fark etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek durumu bildiren işyeri sahibinin başvurusunun ardından polis ekipleri hemen harekete geçti. Yapılan araştırmalar neticesinde kamyonun Kütahya istikametine gittiğinin tespiti yapıldı. Yapılan görüşmeler ve çalışmalar sonrasında kamyonun Tavşanlı iline bağlı bir köyün yakınlarında görüldüğü ortaya çıktı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin Tavşanlı Jandarma ekipleriyle irtibata geçmesiyle birlikte kamyon belirtilen yerde terk edilmiş olarak bulundu. Kamyon işyeri sahibine teslim edilirken olaya karıştığı iddia edilen hırsızlık şüphelisi D.Ö. ve kimlik bilgileri tespit edilen arkadaşını yakalamak için çalışma başlatıldığı belirtildi. Diğer taraftan şüphelilerin kamyonda bulunan malzemelerden bazılarını sattıkları iddia edildi.

Bu haber toplam 3434 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.