CAN SUYU PROJESİ BAŞLIYOR

CAN SUYU PROJESİ BAŞLIYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun en önemli projelerinden birisi olan (Can Suyu) Aile ve Sosyal Hizmet Nakdi yardım projesi Eylül...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun en önemli projelerinden birisi olan (Can Suyu) Aile ve Sosyal Hizmet Nakdi yardım projesi Eylül ayı belediye meclis toplantısında oy çokluğu ile kabul edilerek uygulanmaya başlayacak.

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında 7 gündem maddesi ile toplandı. Toplantıda Can suyu projesinin uygulanmasını sağlayacak 15 maddeden oluşan Yönetmelik AK Parti Belediye Meclis üyelerinin çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edilerek yürürlüğe girdi. Belediye Meclisinin 19.11.2018 tarih ve 84 nolu kararı ile kabul edilen gelir tarifesinde su gelirleri su ücret tarifelerinin yeniden görüşülmesi ile ilgili komisyon çalışmaları devam ettiğinden ilgili komisyonun ek süre talebi oy birliği ile kabul edildi. Toplantının en öneli gündem maddesini oluşturan “Belediye Meclisinin 01.08.2019 tarih ve 74 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen ihtiyacını karşılayamayan ve hayatlarını zorlukla sürdürmekte olan, güçlük çeken, dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engellilere bütçe imkanları dahilinde yapılacak nakdi yardımlar için Belediye Başkanlığınca hazırlanan (Can Suyu) Aile ve Sosyal Hizmet Nakdi yardım Yönetmeliği konusu; “ İhtiyacını karşılayamayan ve hayatlarını zorlukla sürdürmekte olan, güçlük çeken, dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz ve engellilere bütçe imkanları dahilinde yapılacak nakdi yardımların yürütülmesine dair usul ve esasları belirlemek amacıyla düzenlenen Bozüyük Belediyesi Aile Nakdi Yardım ve Sosyal Hizmet Yönetmeliği (Can Suyu)’nin ikinci bölümü Yardım Esasları ve Sosyal Yardımlardan Yararlanacak olanlar Madde 6 nın 6. Bölümüne komisyon üyesi Abdurrahman Kırgız’ın maddenin yeniden gözden geçirilmesini tavsiye ederek hazırlandığı” şekli ile oylamaya sunuldu. Can Suyu Projesi yapılan oylamada AK Parti Belediye Meclis üyelerinin çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

can-suyu-projesi-basliyor2.jpg

Bu haber toplam 2502 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum